Ο Κ. Χαλέβας συναντήθηκε με τον υπουργό Πλακιωτάκη, με στόχο τη δημιουργία ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στο λιμάνι του Βόλου

Ενημέρωσε σχετικά τον Διεύθυνοντα Σύμβουλο του ΟΛΒ

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με  τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος  Βόλου κ. Αναγνώστου Σωκράτη συναντήθηκε  ο Κώστας Χαλέβας Αρχιτέκτων – Πολεοδόμος προκειμένου να συζητήσουν τη διερεύνηση της καταλληλότητας συγκεκριμένου χώρου του ΟΛΒ ώστε να δοθεί η δυνατότητα υλοποίησης  ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης τουριστικών σκαφών αναψυχής.

Στόχος της αξιοποίησης συγκεκριμένου  χώρου για αυτήν την χρήση είναι να δοθούν  κίνητρα οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή και να προσελκύσει επενδύσεις οι οποίες θα συμβάλουν στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Από πλευράς του ο  κ. Αναγνώστου όπως διευκρίνησε γίνονται ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Όπως δήλωσε ο κ. Κώστας Χαλέβας σε συνάντηση που πραγματοποίησε προσφάτως με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη  Πλακιωτάκη το ενδιαφέρον και ο προσανατολισμός του αρμόδιου υπουργείου είναι εκτός των άλλων και η αξιοποίηση και δημιουργία ναυπηγοεπισκευαστικών εγκαταστάσεων με στόχο τις επενδύσεις και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο  Οργανισμός  Λιμένος Βόλου  έχει τη δυνατότητα  και μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας και να συμβάλει ουσιαστικά στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει