Ο Καλτσογιάννης στο πλευρό του Μητσοτάκη καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδεία του στη Μαγνησία: Ενώνουμε τις δυνάμεις για την Ελλάδα του αύριο

Στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης η κεντρική πολιτική ομιλία Καλτσογιάννη στο Volos Palace

«Το μήνυμα μιας νέας Ελλάδας, της παραγωγής και της δημιουργίας, του μόχθου και του ήθους μετέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και αυριανός πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την σημερινή του περιοδεία στην Μαγνησία», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης.

Ο κ. Καλτσογιάννης συνόδευσε τον κ. Μητσοτάκη σε όλη του την περιοδεία στον Νομό, εισπράττοντας άμεσα την θερμή υποδοχή των πολιτών προς τον πρόεδρο της Ν.Δ. και πρωθυπουργό της χώρας από τις 8 Ιουλίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. επισήμανε πως «στο ξέφωτο μιας νέας εποχής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενσαρκώνει την Ελλάδα του αύριο, την νέα Ελλάδα των αξιών και των ευκαιριών, την Ελλάδα που όλοι θέλουμε και ελπίζουμε. Η παρουσία του σήμερα στην Μαγνησία και η θερμή υποδοχή του από τους πολίτες στον Βόλο, τον Αλμυρό, το Πήλιο, φανέρωσε περίτρανα τη μεγάλη δίψα των Ελλήνων να βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας συμπεριφορές και αποφάσεις που πλήγωσαν την χώρα και να αναζητήσουν το νέο πολιτικό ήθος και το στρατηγικό σχέδιο στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που πάντα στις δύσκολες στιγμές του τόπου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων».

Ο κ. Καλτσογιάννης επισήμανε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. έχουν μελετημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων σε δεκαέξι άξονες της καθημερινότητας, για να πάρει μπροστά η ατμομηχανή της ανάπτυξης και να δημιουργηθεί μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Διαθέτουμε ένα σχέδιο το οποίο μπορεί να κοιτάξει ξανά ψηλά και να αντιμετωπίσει την νέα πραγματικότητα με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση».

Ειδική αναφορά κάνει ο υποψήφιος βουλευτής και στα όσα είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. για την Μαγνησία, τονίζοντας πως «ο αυριανός πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τις δυνατότητες και τις ανάγκες του τόπου μας και γι’ αυτό όλοι μαζί θα προχωρήσουμε από τις 8 Ιουλίου για να δώσουμε στον τόπο την ώθηση και την προοπτική που του αξίζει. Από την επομένη των εκλογών θα καταγράψουμε όλα τα ανοικτά ζητήματα και θα ενεργοποιηθούμε για την άμεση αντιμετώπισή τους σε συνεργασία με όλους τους φορείς».

Η κεντρική πολιτική ομιλία του Γ. Καλτσογιάννη

Στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Volos Palace θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. κ. Γιώργου Καλτσογιάννη ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Καλτσογιάννης απευθύνει κάλεσμα προς όλους και όλες να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να γνωρίσουν το σχέδιο του υποψήφιου βουλευτή για την Μαγνησία και τη χώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει