Ο Κων. Μαραβέγιας στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Επίσκεψη στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με το διοικητικό προσωπικό, όσο με εκπροσώπους γιατρών και νοσηλευτών που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις μονάδες της δομής, όπως στις κλινικές, στα εργαστήρια, στην πτέρυγα Rapid – PCR testing, στη Μονάδα Αυξημένης Θεραπείας και στο φαρμακείο φρουράς.

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Χρήστος Αντωνίου επισήμανε στον βουλευτή την ανάγκη ενίσχυσης του νοσηλευτικού ιδρύματος με επιπλέον προσωπικό όλων των ειδικοτήτων προκειμένου να επιτευχθεί η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, ενώ τον ενημέρωσε επίσης για τις εργασίες συντήρησης του κτιρίου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη ανάδειξης του σημαντικού έργου που επιτελεί το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, έτσι ώστε να στηριχθεί ακόμη πιο δυναμικά η λειτουργία του.

Από την πλευρά του κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι, παρά τις όποιες αδυναμίες και ελλείψεις, οι μονάδες υγείας του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και τα εξωτερικά ιατρεία, λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεσμεύτηκε, πάντως, να συνδράμει την προσπάθεια της διοίκησης για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και εκπαίδευσης που παρέχονται, ώστε το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, το οποίο μετρά περισσότερα από 100 χρόνια λειτουργίας, να συνεχίσει απρόσκοπτα το σημαντικό έργο του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει