Ο Κων. Μαραβέγιας στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής: «Εθνικός στόχος για τη ΝΔ η αξιοπρεπής δημόσια υγεία»

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Προμυρίου Σπύρο Βαλούκο.

Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η ανάγκη συχνότερης παρουσίας του επισκέπτη γιατρού τόσο στο Προμύρι, όσο στον Πλατανιά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων των δυο χωριών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών δημόσιας υγείας.

Από την πλευρά της η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας αναφέρθηκε στο πρόβλημα της έλλειψης επαρκούς νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπιστεί εμβαλωματικά, με αποτέλεσμα να μη διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της δομής προς όφελος των πολιτών.

Τέλος, συζητήθηκε το ζήτημα αξιολόγησης και στοχοθέτησης του προσωπικού των Κέντρων Υγείας, όπως ζητήθηκε από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο κ. Μαραβέγιας υπογράμμισε ότι βασική προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα είναι η διασφάλιση αξιοπρεπούς δημόσιας υγείας με σύγχρονα νοσοκομεία και δομές υγείας, με ακόμα περισσότερο προσωπικό και μέσα. Ο ίδιος διαβεβαίωσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας ότι έχει και θα έχει την αμέριστη στήριξή του στον δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. «Προχωράμε μπροστά με τη Νέα Δημοκρατία, για τη δημόσια υγείας που μας αξίζει, τη ανάπτυξη και την προκοπή της Μαγνησίας και της Ελλάδας», σημείωσε ο κ. Μαραβέγιας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει