Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας εφιστά την προσοχή των πολιτών για τις ρευματοκλοπές

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Κατόπιν των τελευταίων δημοσιευμάτων του τοπικού Τύπου, δύο περιστατικών, ενός γνωστού 40χρονου εμπόρου από το Βόλο και μιας 42χρονης από τον Αλμυρό, που τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης δέκα (10) και οχτώ (8) μηνών αντίστοιχα για ρευματοκλοπή, ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας εφιστά την προσοχή των πολιτών ώστε να μην υποκύπτουν στο δέλεαρ χαμηλότερης κατανάλωσης σε άτομα που τους προσεγγίζουν με διάφορα ποσά για επέμβαση στον μετρητή τους για τη μείωση στην κατανάλωση ρεύματος.

Η ρευματοκλοπή διώκεται από τον νόμο και καθημερινά δικάζονται παρόμοιες περιπτώσεις με ανάλογες ποινές φυλάκισης και με πληρωμή του ποσού που υπολογίζει η ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ ότι εκλάπη.

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας εφιστά την προσοχή στους φίλους καταναλωτές και χρήστες της Ηλεκτρικής Ενέργειας, για κάθε είδους ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ να ζητούν από τους Ηλεκτρολόγους την ειδική επαγγελματική ταυτότητα και την άδεια τους. Να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν.Μαγνησίας θα είναι στο πλευρό των αρμόδιων αρχών για την πάταξη της ρευματοκλοπής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει