Οι «Κούπες» την Παρασκευή ΖΩΝΤΑΝΑ στο Cafe Santan

Το ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς, σε μια μοναδική μουσική βραδιά!

Για πρώτη φορά στη πόλη του Βόλου, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, σας περιμένουμε σε ένα Full Band Ηλεκτρικό Live που συνδυάζει σύγχρονα ακούσματα με παραδοσιακές πινελιές και πειραματισμούς κάτω από ένα ροκ πρίσμα που δίνει μια μοναδικότητα στον ήχο. Εκεί όπου η παράδοση συναντά τη Rock μουσική, το κλαρίνο και η γκάιντα την κιθάρα και τα εκρηκτικά φωνητικά της Φρίντας, σε μια βραδιά όπου το γλέντι θα είναι ασταμάτητο!
Αμέσως μετά το Live θα ακολουθήσει ένα μεγάλο Party με μουσικές επιλογές από τον χώρο του Rock ‘n’ Roll, της Disco, Balkan και Rock μουσικής από τον Ζήση Πετκανά (Rockoverdose.gr και Live Overdose Events), μέχρι τα ξημερώματα!
Βιογραφικό:
Οι Κούπες είναι μια εξαμελής μπάντα που πειραματίζεται ανάμεσα στο ροκ και την παράδοση. Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ δικής τους παραγωγής.
Στο πρώτο ομώνυμο άλμπουμ συμμετείχε ο Άλκης Κεχαγιάς των Μέμφις.
Με το κλαρίνο και την γκάιντα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, οι Κούπες κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο “Μη με λησμόνει”, στο οποίο συμμετέχουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε. Το άλμπουμ έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές ,μεγάλο μέρος του οποίου έχει αναρτηθεί στο YouTube με video clip της μπάντας.
H μπάντα έχει εμφανιστεί σε μεγάλα Καλοκαιρινά φεστιβάλ, όπως οι Γιορτές της Γης στη Βλάστη, το River Party στο Νεστόριο, το Smixi Forest Festival (Άργος Ορεστικό), το Fiesta Voio Festival (Κοζάνη) και έχει μοιραστεί το ίδιο σανίδι με το Γιάννη Αγγελάκα και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Αυτή τη περίοδο οι Κούπες ετοιμάζονται να μπούνε στο στούντιο για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του τρίτου τους ολοκληρωμένου άλμπουμ.
Οι Κούπες έρχονται στο Βόλο ως εξάδα, στο Cafe Santan για ένα δυνατό ηλεκτρικό Live που θα μείνει αξέχαστο!
Ο Ζήσης Πετκανάς, ιδιοκτήτης του Rockoverdose.gr και του Live Overdose Events ασχολείται με τη μουσική από το 1991! Έχει παίξει μουσικές σε μεγάλα Open Air Festival όπως το River Party, το Fiest Voio και άλλα και σε μεγάλα νυχτερινά club όπως το Eightball, το Dizzy και σε πάνω από 30 νυχτερινά club πανελλήνια! Έρχεται κεφάτος να μοιραστεί μαζί μας Rock ‘n’ Roll, Disco, Balcan και Rock μελωδίες που δε θα αφήσουν κανέναν στη θέση του αυτό το βράδυ!
Μπορεί επίσης να σας αρέσει