Οι Βολιώτες Silent Winter τιμώμενο συγκρότημα στο φετινό Golden R. Festival

Θα παρουσιάσουν ολόκληρο τον πρώτο τους δίσκο! Στο πλευρό των Ελληνοσουηδών Nightrage που έχουν ήδη ανακοινωθεί αλλά και πλειάδας συγκροτημάτων, μεταξύ των οποίων και τοπικών

Το Golden R. Festival, μη ξεχνώντας στιγμή τον ουσιαστικό λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε πίσω στα ’00’s και δεν είναι άλλος από την υποστήριξη της τοπικής του Βόλου μουσικής σκηνής, φέτος τιμάει τους Βολιώτες Silent Winter, οι οποίοι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του πρώτου τους EP “The war is here”, κυκλοφόρησαν το debut album τους υπό τον τίτλο “The circles of hell”.

Απολαμβάνοντας τη μία διθυραμβική δισκοκριτική μετά την άλλη και δίνοντας συνεντεύξεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό μουσικό Τύπο από την Αμερική μέχρι την Ιαπωνία, έφτασε η ώρα να ξεκινήσουν τη ζωντανή προώθηση ενός δίσκου που ήρθε πραγματικά να ταράξει τα λινμάζοντα ύδατα του παγκόσμιου power metal.

Και η έναρξη αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού δεν θα μπορούσε παρά να είναι από την γενέτειρά τους, το Βόλο και το πατάρι του θρυλικού Golden R. Festival!

Έτσι, στο πλευρό των Ελληνοσουηδών Nightrage και πριν ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ΠΟΛΛΑ ονόματα, μεταξύ των οποίων και αρκετά τοπικών συγκροτημάτων, έρχονται να προστεθούν οι τιμώμενοι της βραδιάς Silent Winter, οι οποίοι υπόσχονται ένα καταιγιστικό και πρωτότυπο οπτικοακουστικά show επί σκηνής και μπροστά στο καλύτερο γι’ αυτούς κοινό του πλανήτη, το κοινό του Βόλου…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει