Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική χρονιά για το ΙΙΚΕΚ Δήμου Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της για τους Σπουδαστές και το Προσωπικό του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου. Μια χρονιά πολύ διαφορετική από τις άλλες, με παράταση μαθημάτων μέχρι τα τέλη Ιουνίου και χωρίς τον δημιουργικό ‘πυρετό’ της προετοιμασίας της ετήσιας Έκθεσης – γιορτής !

Μιας χρονιάς που μας έφερε όλους αντιμέτωπους με νέα δεδομένα και καταστάσεις που όμως αντιμετωπίστηκαν, από την Πρόεδρο Α. Μορφογιάννη, και τον Αντιπρόεδρο Α. Ζαρκάδα – Βεργή της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ , καθώς και τη Διεύθυνση του ΙΙΕΚ,  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και που τελικά κάνοντας τον απολογισμό της έχει θετικό πρόσημο!

Θετικό πρόσημο που ενισχύεται, από τις ενημερώσεις των σπουδαστών οι οποίοι  ξεκίνησαν την Πρακτική τους Άσκηση για τη saison, σε επιχειρήσεις της περιοχής της Μαγνησίας και άλλων περιοχών της Ελλάδας, καθώς και εκείνων που εισήλθαν ενεργά στον επαγγελματικό στίβο με την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Σημαντικό κομμάτι της κατάρτισης είναι και η γνώση που λαμβάνεται μέσω τις αλληλεπίδρασης των  Ευρωπαϊκών  προγραμμάτων.  Ομάδες σπουδαστών και καθηγητών από τη Λετονία, την Τσεχία, την Φινλανδία και τη Γαλλία εφάρμοσαν σχέδια Erasmus+ σε συνεργασία με το ΙΙΕΚ, ενώ ομάδες σπουδαστών και  καθηγητών του ΔΙΕΚ , επισκέφθηκαν και εργάστηκαν σε σχολές της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Αγγλίας.

Τα νέα που έρχονται και από τους Απόφοιτους  για τα νέα επαγγελματικά τους εγχειρήματα,- παρά τις αντίξοες συνθήκες των ημερών –  δείχνουν ότι η εκπαίδευση και κατάρτιση στο ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου οδηγεί με σίγουρα βήματα στη επαγγελματική αποκατάσταση !

Διανύοντας την περίοδο των προεγγραφών για τη χρονιά 2020 -2021 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο του ΙΙΕΚ ( Χείρωνος – Ρήγα Φεραίου 1 ), καθημερινά από τις 9.00π.μ. – 15.00μ.μ.. Περισσότερες πληροφορίες στο 2421056446  ή στη σελίδα του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, diek.gr .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει