Ομάδες αντιεξουσιαστών ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις σε Τεχνικές Εταιρείες στο Βόλο

Με τρία διαδοχικά κείμενα στον ιστότοπο athens.indymedia.org ομάδες αντιεξουσιαστών ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις σε τεχνικές εταιρείες στο Βόλο που συμμετέχουν στο διαγωνισμό για την ανάδειξη ανάδοχου για την κατεδάφιση της κατάληψης Τερμίτα.

 

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ανάρτηση υπογράφεται από τον “Πυρήνα Νόρμα” και έχει ως εξής:

Ξημερώματα Τετάρτης 26 Ιουλίου παρεμβήκαμε με σπρέι και μπογιές στις εισόδους και τις πινακίδες 3 εταιρειών (Παγωνόπουλος & Πατσιαντάς, Στρουμπούλης & Μπακλατσάκης ) που συμμετέχουν στο διαγωνισμό για την ανάδειξη ανάδοχου κατεδάφισης της κατάλήψης Τερμίτα. (H λίστα όλων των υποψήφιων κατασκευαστικών εδώ https://athens.indymedia.org/post/1576323/ )

Αυτή η πρώτη πράξη αποτελεί μια συμβολή στην υπεράσπιση της Τερμίτα. Το μηνυμά μας προς αυτές τις εταιρείες είναι η άρση της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό,για το δικό τους “αναπτυξιακό” συμφέρον.

Η υλικότητα των εχθρών μας αποτελεί και σημείο για επίθεση. Ας υπενθυμίσουμε σε εκείνους που τους ενδιαφέρει μόνο το κέρδος ότι έχουν πολλά να χάσουν.

Δύναμη και αλληλεγγύη στην κοινότητα της Τερμίτα

Αλληλεγγύη στην Ηριάννα και στον Περικλή

Πυρήνας Νόρμα

 

Ακολούθησε ανάρτηση υπό την υπογραφή “Σαμποτέρ από τα βάθη της νύχτα”, η οποία έχει ως εξής:

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία των εταιριών ΑΡΕΘΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ και T+T ENERGY

Ξημερώματα 26.7 και ενώ ο διαγωνισμός για την κατεδάφιση της κατάληψης Τερμίτα απο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας φτάνει στο τέλος του, επιλέξαμε να επιτεθούμε και να στείλουμε με τον δικό μας τρόπο μυνήματα σε τρείς απο τις δώδεκα εταιρίες που στεγάζονται στο Βόλο. Η στοχοποίηση και η καταστολή των καταλήψεων είναι μέρος της συνολικότερης επίθεσης του κράτους και των αφεντικών απέναντι σε όσους και όσες αντιστέκονται καθημερινά προσπαθώντας να δημιουργήσουν κοινότητες αλληλεγγύης και αντιστασης. Κάθε προσπάθεια καταστολής των καταλήψεων και των αγώνων μας δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε Rosa Nera, κατάληψη Παπουτσάδικο, Βανκούβερ Απαρτμάν,Moundo Nouevo, ΕΚΧ Σχολείο και σε όλες τις καταλήψεις που απειλούντε καθημερινά με εκκενώσεις.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΕΡΜΙΤΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Σαμποτέρ απο τα βάθη της νύχτας.

 

Την τελευταία ανάρτηση υπογράφουν οι “Ακρυλικές Συνειδήσεις” και έχει ως εξής:

Ξημερώματα Τετάρτης 26.7 πραγματοποιήθηκε επίθεση με μπογιές και σπρέι στη κατασκευαστική εταιρία “AKTIS” (Τσαλαπόρτας) υποψήφια ανάδοχος για το διαγωνισμό που διοργανώνει το πανεπιστήμιο θεσσαλίας για τη κατεδάφιση της Κατάληψης Τερμίτα.

Τονίζουμε προς όλες τις εχθρικές κατευθύνσεις οτι οι επόμενες κινήσεις θα είναι πιο καταστροφικές.

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Ακρυλικές Συνειδήσεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει