ΩΡΑ 2.10: O Αγοραστός στο Βόλο, με την Κολυνδρίνη, για να γιορτάσουν τη μεγάλη νίκη από την 1η Κυριακή

Ήταν όλοι εκεί, στο εκλογικό κέντρο στην Δημητριάδος

Στο “πεδίο μάχης” της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και πιο συγκεκριμένα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στο Βόλο, κατέφθασε λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα ο εκ νέου Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, όπου μαζί με την Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους υπόλοιπους υποψήφιους του συνδυασμού και πλήθος κόσμου γιόρτασαν τη μεγάλη νίκη.

Νωρίτερα, πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» στη Λάρισα, όπου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός -μετά την άνετη επανεκλογή του από τον α΄ γύρο- απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους πολίτες:

«Ευχαριστώ όλες τις Θεσσαλές και τους Θεσσαλούς μέσα από την καρδιά μου, για τη μεγάλη αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Υποκλίνομαι στην εντολή τους. Απέδειξαν ότι η Δημοκρατία της Αυτοδιοίκησης νίκησε. Απέδειξαν ότι όπως λέει και ο Αριστοτέλης πολιτικά ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, να κυριαρχήσουμε και να προοδεύσουμε.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, που ήταν η δύναμη και ο πυρήνας της Συμμαχίας υπέρ των Πολιτών. Μια δύναμη που εξαπλώθηκε παντού απ άκρη σε άκρη της Θεσσαλίας.

Σήμερα ανανεώνουμε το νήμα της συνέργειας, της συνεργασίας, της αποτελεσματικότητας, της δημιουργίας και της κοινωνικής συνοχής. Ανανεώνουμε το νήμα της Θεσσαλικής ιστορίας που σήμερα ξαναγράφεται δημοκρατικά, ελεύθερα, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Μια διαφορετική Αυτοδιοίκηση όπως την θέλει ο κάθε άνθρωπος. Αυτοί είμαστε.

Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Εμείς υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο και να επιστρέψουμε στο πολλαπλάσιο την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Θεσσαλών.

Σήμερα νίκησε η Θεσσαλία. Σήμερα οι Θεσσαλοί γράψαμε ιστορία.

Θα μας συντροφεύουν πάντα οι μεγάλες αγκαλιές σας, η δύναμη που μας δώσατε σήμερα. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, δεν περιγράφεται αυτή η στιγμή. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και όλους τους εθελοντές για τον μεγάλο αγώνα τους. Ευχαριστώ όλους όσοι πήγαν στην κάλπη αλλά και όσους δεν πήγαν. Είμαστε εδώ για όλους. Σήμερα είναι μια μέρα ενότητας. Ανεβάζουμε τη Θεσσαλίας πιο ψηλά. Υποκλίνομαι σε όλους σας για την βοήθεια και την αγάπη σας.

Είμαστε η παράταξη της δημιουργικής ανατροπής. Και σήμερα ανατρέψαμε το ρητό «ουδείς προφήτης στον τόπο του». Θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή την πορεία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Γιατί στη ζωή μετράνε οι συνοδοιπόροι και όχι οι γκεστ σταρ. Σε αυτό τον αγώνα της ζωής ήμασταν εδώ και θα είμαστε όλοι εδώ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει