Όταν ο Αγοραστός αποφάσισε να τρολάρει τον Μεϊκόπουλο

Ανακοίνωση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ακύρωση της επίσημης εκδήλωσης στην Αλόννησο και τη μη ανάγνωση των χαιρετισμών, μεταξύ αυτών και του Αλέξη Τσίπρα

Με μια ανακοίνωση, η οποία παραπέμπει στην ματαίωση της επίσημης εκδήλωσης με αφορμή την απόδοση του Υποβρύχιου Μουσείου της Περιστέρας,  η Περιφέρεια Θεσσαλίας εξηγεί μεταξύ άλλων τον λόγο για τον οποίο δεν αναγνώστηκε μεταξύ όλων των άλλων και ο χαιρετισμός του Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που έσπευσε να καταγγείλει νωρίτερα ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Βέβαια, αναφορά στην καταγγελία Μεϊκόπουλου δεν γίνεται στην ανακοίνωση, αφού ο περιφερειάρχης επέλεξε την οδό της πλήρους απαξίωσης, ωστόσο κάποιο νόημα το βγάζει κανείς.  Δηλαδή ή ο Αγοραστός τρολάρει τον Μεϊκόπουλο ή ο Μεϊκόπουλος “συνελήφθη” αδιάβαστος!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας:

Η προγραμματισμένη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το απόγευμα του Σαββάτου 1-8-2020 στο Πατητήρι της Αλοννήσου επίσημη εκδήλωση με αφορμή την απόδοση του Υποβρυχίου Μουσείου της Περιστέρας, ματαιώθηκε, με δεδομένο τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοιού και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κοινού. Στο πλαίσιο αυτό, δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες ομιλίες της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Μενδώνη, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού και του δημάρχου Αλοννήσου Π. Βαφίνη, ούτε αναγνώστηκαν οι χαιρετισμοί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και δεκάδων κυβερνητικών στελεχών και δημάρχων. Ευχαριστούμε όλους όσοι απέστειλαν χαιρετισμό στην εκδήλωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει