ΠΑΜΕ: «Απάντηση σε άλλη μια εμετική ανακοίνωση του Προεδρείου του ΕΚΒ»

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες εργάτες και εργατοϋπάλληλοι,

όσο η εργοδοσία και η κυβέρνηση θα εντείνουν την επίθεση στα δικαιώματά μας, πάντα με πρόσχημα κάποιο «έκτακτο» γεγονός στο οποίο «όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη», τόσο και τα φερέφωνά τους μέσα στο εργατικό συνδικαλισιτκό κίνημα θα είναι πιο απροκάλυπτη 5η φάλαγγά τους. Σε μια ανακοίνωση του Προεδρείου του ΕΚΒ υποτίθεται για τον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά ξέρασαν όλη τη χολή τους απέναντι στο ΠΑΜΕ! Καθώς και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται προς το ΕΚΒ, βγάζει τη βρωμίτσα τύπου …Πολάκη ενάντια στο ΠΑΜΕ!

Ο λόγος είναι απλός και στο στόχαστρο είστε εσείς. Μπροστά σας έχετε να επιλέξετε δύο δρόμους. Το δρόμο της αποδοχής της σφαγής σας στο όνομα των «επενδύσεων» και της διασφάλισης των «μαξιλαριών» για τους επιχειρηματικούς ομίλους, όπως έγινε και λίγα χρόνια πριν σε άλλη μια κρίση. Ή το δρόμο της αντεπίθεσης, της διεκδίκησης των αναγκών μας, που εκφράστηκε και στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ που έκαναν το γύρο του κόσμου με το σύνθημα ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

Το ΠΑΜΕ σας λέει: Μένουμε ενωμένοι, δυνατοί, οργανώνουμε την απάντηση μας, απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, που ήρθαν για να μείνουν και σε ότι νέο προετοιμάζουν. Με αλληλεγγύη, οργάνωση και συλλογική διεκδίκηση η μόνη διέξοδος για να βγει ο εργαζόμενος λαός όρθιος από την πανδημία και την κρίση είναι ο δρόμος της οργανωμένης αντεπίθεσης.

Προφανώς, τα μαντρόσκυλα των εργοδοτών και των κυβερνήσεων σκυλιάζουν απέναντι σε αυτό. Αφήστε τους στην άκρη!

Εκείνοι με λίγο ξύδι και δέκα αργύρια θα τη βολέψουν…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει