«Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» είπαν τα My Market στο Βόλο

Ήταν η πέμπτη δράση ανάπλασης από τα My Market, στο πλαίσιο του προγράμματός τους «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω». Και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αυτή τη φορά στο Βόλο. Η ανάπλαση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας και ήρθε σε συνέχεια των τεσσάρων επιτυχημένων δράσεων, που έχουν προηγηθεί μέσα στο 2018, τόσο εντός όσο και εκτός Αττικής.

Στην πρωτοβουλία του Βόλου έλαβαν μέρος 99 εθελοντές, μεγάλοι και παιδιά από την οικογένεια των My market της πόλης του Βόλου καθώς και μέλη της ομάδας της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ethelon. Οι εθελοντές επιδιόρθωσαν και έβαψαν 14 παγκάκια, φύτεψαν 120 αρωματικά φυτά και χρησιμοποίησαν 70 λίτρα χρώματος για να βάψουν τα 70 τ.μ. έκτασης του πάρκου, καταφέρνοντας να το μετατρέψουν σε χώρο πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους της γειτονιάς πολύ κοντά σε ένα από τα My market της πόλης.

Συνολικά, στις πέντε δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί όλο το 2018 σε Βύρωνα, Ίλιον, Λαμία, Περιστέρι και Βόλο στο πλαίσιο του «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 390 εθελοντές, έχουν τοποθετηθεί περισσότερα από 280 φυτά, ενώ έχουν επιδιορθωθεί πάνω από 84 παγκάκια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει