Πάνε για εκλογές τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στην Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/6/2021, στην αίθουσα του Ε.Κ.Β, μετά την εισήγηση του απερχόμενου Δ.Σ., έγινε ουσιαστική συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα που βιώνουν οι συνταξιούχοι από την πρωτόγνωρη, συνεχόμενη και την πιο βάρβαρη επίθεση από τις όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων και ειδικά από την κυβέρνηση ΝΔ που έχει αναλάβει την ποιο βρόμικη δουλειά για να ολοκληρώσει την αντιασφαλιστική «μεταρρύθμιση», βάζοντας κυριολεκτικά ταφόπλακα σε ότι απέμεινε από την Κοινωνική Ασφάλιση, Υγεία και Πρόνοια.

Επίσης, εγκρίθηκε Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2020, προϋπολογισμός για το 2021.

Στο τέλος εκλέχτηκε η Εφορευτική Επιτροπή που μετά την συνεδρίαση της, αποφάσισε να γίνουν αρχαιρεσίες την επομένη εβδομάδα, ξεκινώντας από την Πέμπτη 24 Ιουνίου, την Παρασκευή 25/6, τη Δευτέρα 28/6, την Τρίτη 29/6 και την Τέταρτη 30/6 στην αίθουσα του Ε.Κ.Β. από τις 9:00 μέχρι 13:00 κάθε μέρα.

Τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων για την νέα Διοίκηση, για τους αντιπροσώπους στο Ε.Κ.Β., της Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα δέχεται η Εφορευτική Επιτροπή, την Τρίτη 22 Ιουνίου, στα γραφεία του Συλλόγου από τις 10:00 μέχρι 12:00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει