Παραδόθηκε ο χώρος στάθμευσης Αγ. Παρασκευής στην Τσαγκαράδα

Δήμαρχος Κουτσάφτης: “Αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, διεκδικώντας δημόσιες πιστώσεις, πετυχαίνουμε να επουλώνουμε πληγές…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ένα ακόμη σημαντικό έργο που ανακουφίζει τις τοπικές κοινωνίες και συμβάλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, αποδόθηκε από τον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου σε χρήση από τους πολίτες.

Πρόκειται για τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων κοντά στην Αγ. Παρασκευή Τσαγκαράδας, ένα έργο που αντιμετωπίζει το οξύ πρόβλημα στάθμευσης σε μια περιοχή με αυξημένη τουριστική κίνηση.

Η συγκεκριμένη έκταση είχε εγκαταλειφθεί στο παρελθόν, λόγω και της επικινδυνότητας των παλιών ξύλινων κιγκλιδωμάτων.

Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες παρεμβάσεις διαμόρφωσης του χώρου, τοποθετήθηκαν νέα μεταλλικά κιγκλιδώματα και ασφαλτοτάπητας, ενώ απομένουν διαγραμμίσεις και φωτιστικά στοιχεία.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης ανέφερε σχετικά: “Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον Δήμο μας, λόγω των τεράστιων ζημιών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην αρχή της χρονιάς, η Δημοτική Αρχή μας έθεσε ένα μεγάλο στοίχημα. Να κρατήσει τον Δήμο ζωντανό. Να μην ανακοπεί η αναπτυξιακή του πορεία. Ενώνουμε δυνάμεις και προχωράμε. Η παραλιακή του Αι – Γιάννη, ένα δύσκολο, απαιτητικό, υψηλού κόστους έργο, παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες σε χρήση.

Σήμερα παραδόθηκε για ελεύθερη χρήση και ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης οχημάτων κοντά στην Αγ. Παρασκευή Τσαγκαράδας.

Αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, διεκδικώντας δημόσιες πιστώσεις, με τη στήριξη των τοπικών δημιουργικών δυνάμεων, πετυχαίνουμε να επουλώνουμε πληγές σε υποδομές από την κακοκαιρία και να δίνουμε νέα προοπτική στον τόπο μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει