ΠΑΣΟΚ: Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι η επίθεση είναι προβοκάτσια, να δώσει στοιχεία

«Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είναι προβοκάτσια, οφείλει  να δώσει στοιχεία και να αντιμετωπίσει το ζήτημα», τονίζει σε συνέντευξη του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος  Χρηστίδης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της κυβέρνησής που μιλά για προβοκατόρικη επίθεση.

O κ. Χρηστίδης, χαρακτήρισε απαράδεκτο «την ώρα που εμείς δεν κάνουμε καμία συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο, να λένε τέτοια πράγματα, είναι ντροπή!».

«Είναι δυνατόν ο υπουργός που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια της χώρας να μιλά για παρακράτος;», διερωτήθηκε.

Ο κ. Χρηστίδης  επανέλαβε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για παραίτηση του κυρίου Τόσκα.

«Ο κύριος Τόσκας και δεν θέλει και δεν μπορεί. Έχει δείξει την ανεπάρκειά του, πρέπει να παραιτηθεί», τόνισε.

Φ. Γεννηματά: Είναι ντροπή να μιλούν για προβοκάτσια

“Είναι ντροπή να μιλούν για προβοκάτσια” είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ, η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης που έκανε λόγο για προβοκατόρικη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, την απάντηση την έδωσε σήμερα η αστυνομία με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Πρόσθεσε ακόμη ότι είναι απαράδεκτο να λένε ότι δεν χτυπήθηκε το ΠΑΣΟΚ, αλλά ότι χτυπήθηκαν τα ΜΑΤ.

Η κα Γεννηματά σημείωσε ότι η αστυνομία έχει εντολές να μην κυνηγάει τους δράστες πέρα από ένα σημείο. “Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, γιατί υπάρχει το άβατο στα Εξάρχεια” πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τόνισε τέλος, ότι έχει βαρεθεί να ακούει δηλώσεις πως δεν υπάρχει εγκληματικότητα και πως στο κέντρο κυκλοφορούν χαρούμενοι τουρίστες. “Ευτυχώς που αυτοί οι τουρίστες δεν ήταν χθες το βράδυ στη Χαριλάου Τρικούπη”, πρόσθεσε η κ Γεννηματά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει