Αντιδήμαρχος Πράττος στον Γ. Κουμιώτη: “Θα είμαστε δημοτική αρχή για πολλά ακόμα χρόνια…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Έχουμε κλαδέψει μέσα σε τρεις μήνες το 30% των δέντρων και συνεχίζουμε, θα πάμε όπου υπάρχει ανάγκη… Παλεύουμε με 20 – 25 άτομα προσωπικό, ενώ μόνο τα πάρκα στο πολεοδομικό συγκρότημα είναι 220…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Βόλου Γιώργος Πράττος.

Παρουσιάζοντας αναλυτικά τα έργα και τις δράσεις της δημοτικής αρχής στον τομέα ευθύνης του, ο Γιώργος Πράττος αναφέρθηκε στις δεντροφυτεύσεις, στο κλάδεμα το οποίο βρίσκεται εν εξελίξει, στα πάρκα, τα οποία πλέον σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα είναι 220 αλλά και στον μικρό αριθμό του προσωπικού, το οποίο στο πεδίο δεν ξεπερνά τα 20 με 25 άτομα για μία πόλη όπως ο Βόλος.

Τέλος και ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Πράττος εξέφρασε το πιστεύω του ότι η δημοτική αρχή υπό τον Αχιλλέα Μπέο θα βρίσκεται για αρκετά ακόμα χρόνια στο τιμόνι του Βόλου κι αυτό γιατί αυτό εκπέμπουν οι αντιδράσεις των δημοτών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων τους στηρίζει καθημερινά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει