Πρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ Σαββάκης: Έργα πάνω από 40 εκατ. ευρώ την επόμενη χρονιά

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο δεύτερος παράλληλος της Αγριάς θα ασφαλτοστρωθεί πλήρως”

Στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη “Όλα στη φόρα” μίλησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Άρης Σαββάκης, αναφερθείς στα έργα, ύψους πάνω από 40 εκατ. ευρώ, που θα πραγματοποιηθούν με τη νέα χρονιά.

Ο κ. Σαββάκης αναφέρθηκε αναλυτικά σε κάθε ένα από τα έργα, τόσο στο τεράστιο έργο του εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης της πόλης και στον δίδυμο αγωγό επί της Λεωφόρου Αθηνών, όσο και στο αποχετευτικό της Ν. Αγχιάλου και τη σύνδεσή του με το κεντρικό αντλιοστάσιο αλλά και στην επέκταση του βιολογικού.

Ερωτηθείς μάλιστα από ακροατές οι οποίοι συμμετείχαν στη συζήτηση, απάντησε ότι για τα έργα σε Αγριά, Άγιο Στέφανο και Ιωλκό, η όποια καθυστέρηση υπήρξε λόγω προβλήματος της κεντρικής διοίκησης και όχι της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ κάνοντας αναφορά σε κάθε ένα ξεχωριστά διαβεβαίωσε ότι βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση. Μάλιστα, όπως είπε, σύντομα θα ολοκληρωθεί ακόμα και η δεύτερη φάση στην Αγριά, την οποία η διοίκηση της νέας Δημοτικής Αρχής, όπως τόνισε, ενέταξε και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το Πάσχα. Ο κος Σαββάκης, τελειώνοντας την αναφορά του στα νέα και στα εν εξελίξει έργα, διαβεβαίωσε ότι ο δεύτερος παράλληλος της Αγριάς θα ασφαλτοστρωθεί πλήρως.

Τέλος, αναφέρθηκε στην αξιολόγηση του προσωπικού, “κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε ΔΕΥΑ της χώρας”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει