ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΜΒ ΤΟΡΗΣ στο Marconi 96,1: “Σε 15 μέρες ολοκληρώνεται το έργο στην παραλία… Ένα έργο 30ετίας…”

“Αλλάζουμε όλα τα δίκτυα και θα λυθούν πολλά προβλήματα και στη πίεση του νερού και στις διαρροές, θα κερδίσουμε πάρα πολλά κυβικά μέτρα νερό από τις αφανείς διαρροές..”

“Σε 15 μέρες θα είναι τελειωμένα τα πάντα” δήλωσε το πρωινό της Τετάρτης στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης, αναφερθείς στο μεγάλο εν εξελίξει έργο της ΔΕΥΑΜΒ στην παραλία του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα και απαντώντας μεταξύ άλλων και σε αυτούς που διαμαρτύρονται, κάνοντας λόγο για όχληση, ο κ. Τόρης είπε χαρακτηριστικά: “Στην παραλία αλλάζουμε όλα τα δίκτυα και αποφασίσαμε να το κάνουμε τώρα αυτό, που είναι κλειστά η Εστίαση, γιατί όταν ανοίξουν οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούμε να έχουμε αυτό το πράγμα με το σκάψιμο και τις αλλαγές σωληνώσεων. Δεν γίνεται κανένα έργο μαγικά. Θα ήταν πολύ ωραίο να πέφτουν οι σωλήνες μόνες από κάποιο σύννεφο και να μπαίνουν μόνες τους κάτω από την γη, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν θα βγάζει προβλήματα μετά το δίκτυο, θα έχουμε ομαλή ροή νερού. Αλλά χωρίς όχληση δεν γίνεται. Ζητήσαμε συγνώμη εξ’ αρχής για τα προβλήματα που θα δημιουργήσουμε και πιστεύουμε στην κατανόηση του έργου. Η πλειονότητα του κόσμου θέλει να γίνουν τα έργα. Γίνονται πάρα πολύ γρήγορα. Όλες οι συνδέσεις στα σπίτια αλλάζονται. Φτιάχνουμε ένα έργο το οποίο θα είναι 30ετίας, το οποίο θα λύσει πάρα πολλά προβλήματα και στην πίεση του νερού και στις διαρροές, θα κερδίσουμε πάρα πολλά κυβικά μέτρα νερό από τις αφανείς διαρροές. Με το άνοιγμα της παραλίας θα είναι τελειωμένα τα πάντα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει