ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΜΒ ΤΟΡΗΣ στον Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: Από Τρίτη αλλάζουμε σωληνώσεις στην παραλία και καθαρίζουμε φρεάτια – Λόγω μη χρήσης του δικτύου από τα καταστήματα η δυσοσμία

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Η επέκταση του δικτύου προχωράει πάρα πολύ γρήγορα, βάζουμε διπλούς αγωγούς σε πολλά σημεία, θα λύσει το πρόβλημα του Βόλου και της Ν. Ιωνία – Η ΔΕΥΑΜΒ στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Ελασσόνας και του Τυρνάβου…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης, με αφορμή την βοήθεια της ΔΕΥΑΜΒ προς τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας και του Τυρνάβου, βγάζοντας ωστόσο για άλλη μια φορά αρκετές ειδήσεις.

“Από την Τρίτη ξεκινάμε να αλλάζουμε τις σωλήνες στο παραλιακό μέτωπο, ενώ θα καθαρίσουμε και τα φρεάτια” δήλωσε ο Γιώργος Τόρης, ενώ ερωτηθείς σχετικά με την δυσοσμία που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα μπροστά από τα καταστήματα, είπε ότι αυτό οφείλετε ακριβώς στην μη χρήση του αποχετευτικού δικτύου από τα καταστήματα γιατί είναι κλειστά. Δεν υπάρχει χρήση του δικτύου, δεν πατιούνται καζανάκια και προφανώς υπάρχουν υπολείμματα, εξήγησε.

Αναφερθείς στην επέκταση του δικτύου, ζήτησε υπομονή από τους δημότες για τις εργασίες και τις συνθήκες που δημιουργούνται, ωστόσο όπως τόνισε πρόκειται για ένα έργο που θα λύσει το πρόβλημα του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, ενώ τόνισε ότι σε αρκετά σημεία μπαίνουν και διπλοί αγωγοί.

Τέλος και αναφερθείς σε συγκεκριμένες δημόσιες βρύσες της Αγριάς που είχαν κλείσει, υπενθύμισε ότι πρόκειται για βρύσες που είχε απαγορευτεί η χρήση τους. Όπως είπε, τις επόμενες ημέρες θα γίνει bypass από τον κεντρικό αγωγό και θα λειτουργήσουν ξανά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει