Πρόεδρος ΕΚΑΒ Παπαευσταθίου στο Marconi 96,1: Έρχονται νέα ασθενοφόρα, δύο νέοι τομείς στο Πήλιο και ενίσχυση του τομέα Βόλου! Τί είπε για Τριαντόπουλο και Αγοραστό…

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Η καμπίνα του πλωτού ασθενοφόρου των Β. Σποράδων είναι διαμορφωμένη με τον τελειότερο εξοπλισμό για την διακομιδή ασθενών… Έχουμε κάνει επιπλέον προτάσεις, θα μου επιτρέψετε όμως την πρωτοβουλία της ανακοίνωσής τους να την αφήσω στον κ. Τριαντόπουλο…”!

Για τη διαπίστωση της υψηλού επιπέδου επιχειρησιακής ετοιμότητας του ΕΚΑΒ σε ολόκληρη τη Θεσσαλία και ειδικά στην Μαγνησία, μίλησε στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, ο οποίος βρέθηκε την Τρίτη στο Βόλο, στο πλαίσιο περιοδείας του σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Ο κ. Παπαευταθίου ερωτηθείς ανέλυσε όλες τις προσπάθειες ενίσχυσης του ΕΚΑΒ στην Μαγνησία, αποκαλύπτοντας αρχικά ότι μέχρι τέλος του έτους αναμένεται η παράδοση μίας πρώτης παρτίδας νέων σύγχρονων ασθενοφόρων, ενώ στη συνέχεια αναμένονται και άλλα, τα οποία προέρχονται από τα προγράμματα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, γεγονός για το οποίο ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και εν συνεχεία την εισήγηση του ΕΚΑΒ για την δημιουργία δύο νέων τομέων στο Πήλιο αλλά και την ενίσχυση του τομέα Βόλου, με βασική προϋπόθεση να προηγηθούν νέες προσλήψεις.

Ερωτηθείς σχετικά με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος στις Β. Σποράδες, το οποίο αποτέλεσε πρωτοβουλία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου, ο κ. Παπαευσταθίου είπε χαρακτηριστικά: “Η καμπίνα του πλωτού ασθενοφόρου των Β. Σποράδων είναι διαμορφωμένη με τον τελειότερο εξοπλισμό για την διακομιδή ασθενών… Έχουμε κάνει επιπλέον προτάσεις, θα μου επιτρέψετε όμως την πρωτοβουλία της ανακοίνωσής τους να την αφήσω στον κ. Τριαντόπουλο…”!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει