Πρόεδρος Λιμενικών στο Marconi 96,1: “Δώρο προς τους νησιώτες το πλωτό ασθενοφόρο και πρέπει να το διαφυλάξουμε…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Καταλαβαίνουμε όλοι ότι πίσω από όλο αυτό το ντόρο κρύβονται κάποια άλλα παιχνίδια, για τα οποία εμείς ως Λιμενικοί δεν θα μπούμε στη διαδικασία…”

Άστραψε και βρόντηξε το πρωινό της Δευτέρας ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Λιμενικών Κώστας Κυράνης, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, αναφορικά με το πλωτό ασθενοφόρο των Βορείων Σποράδων.

Ο κ. Κυράνης, κάνοντας αρχικά μια ιστορική αναδρομή στις πλωτές διακομιδές από τα νησιά των Βορείων Σποράδων προς το Βόλο και αναφερθείς τόσο στην αξιοπλοΐα, όσο και στον άρτιο υγειονομικό εξοπλισμό του σκάφους, στάθηκε ιδιαιτέρως στο γεγονός ότι οι συνάδελφοί του Λιμενικοί και παρά το γεγονός του επιπλέον φόρτου εργασίας, χαιρέτησαν την απόκτηση ενός σκάφους που ήρθε για να σώσει ζωές, χαρακτηρίζοντάς το ως δωρό προς τους νησιώτες, το οποίο πρέπει να διαφυλάξουμε.

Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παρακάτω και μη κρύβοντας την ενόχλησή του, ο κ. Κυράνης απάντησε σχετικά με το ντόρο που ακολούθησε το μοναδικό περιστατικό που δεν μεταφέρθηκε από την Αλόννησο, ότι “καταλαβαίνουμε όλοι ότι πίσω από όλο αυτό το ντόρο κρύβονται κάποια άλλα παιχνίδια, για τα οποία εμείς ως Λιμενικοί δεν θα μπούμε στη διαδικασία…”!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει