Προσφορά σε σχολικές τσάντες για τα παιδιά των πυρόπληκτων της Εύβοιας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των μελών του ΣΕΗ Μαγνησίας για την προσφορά βοήθειας στα παιδιά των οποίων, οι εστίες και τα προσωπικά τους αντικείμενα, χάθηκαν μέσα σε λίγες στιγμές στον πύρινο εφιάλτη που έζησε τις προηγούμενες ημέρες η Εύβοια.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, συνεισέφεραν τα μέγιστα ώστε να αγοραστούν σχολικές τσάντες για τα παιδιά Δημοτικών και Γυμνασίων των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας. Οι τσάντες αυτές, υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής, παραδόθηκαν στο γραφείο της Υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή για να παραδοθούν στους τελικούς αποδέκτες τους μέσα στις επόμενες ημέρες, πριν ξεκινήσει η επιστροφή των μικρών και μεγάλων μαθητών στις σχολικές αίθουσες.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ Μαουσίδης Σεραφείμ, ο Γραμματέας Γεώργιος Θώμος αλλά και το σύνολο του ΔΣ, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη του Συνδέσμου για την άμεση και συγκινητικά γενναιόδωρη προσφορά τους, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και να υπενθυμίσει ότι, η υποστήριξη και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο παραμένουν οι ζωντανές αρχές που διέπουν και καθοδηγούν διαχρονικά τον Σύνδεσμο των Ηλεκτρολόγων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει