ΠΡΟΣΟΧΗ: Με αυτή τη “ΝΤΡΙΠΛΑ” το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας δίνει στους εργαζόμενους δικαιώματα και Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

“Τώρα με το Συνδικάτο ΟΤΑ όλοι οι συμβασιούχοι έχουν δικαιώματα και Συλλογική Σύμβαση Εργασίας…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τριακόσιοι και πλέον εργαζόμενοι των Δήμων της Μαγνησίας με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου( ΙΔΟΧ), με τον κύριο όγκο των εργαζομένων στον Δήμο Βόλου, βρίσκονταν έξω από την κάλυψη Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Την ευθύνη για αυτή τη κατάσταση είχαν και έχουν οι δυνάμεις του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, οι οποίες ακόμη και σήμερα αρνούνται να εγγράψουν τους Συμβασιούχους, εφαρμόζοντας πιστά την κατεύθυνση της ομογάλακτης πλειοψηφίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Απέναντι σ’ αυτή τη κατάσταση το Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας πήρε την πρωτοβουλία να δώσει ένα τέλος σ’ αυτόν  τον χρόνιο και άδικο αποκλεισμό των συναδέλφων συμβασιούχων.

Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι προχωρήσαμε ως Συνδικάτο σε δήλωση προσχώρησής στην, από 3/8/2018, ΣΣΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Π.Κ. 15/6.8.2018) για τους όρους αμοιβής και εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου προσωπικού των ΟΤΑ (ωράριο εργασίας, άδειες, ΜΑΠ κλπ.), την οποία και έχουμε ήδη καταθέσει στην Επιθεώρηση Εργασίας Μαγνησίας και γνωστοποιήσει στο Υπουργείο Εργασίας. Με την ενέργεια αυτή όσοι είναι μέλη του Συνδικάτου θα έχουν τα δικαιώματα της Συλλογικής Σύμβασης που ισχύει για το προσωπικό με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).

Καλούμε όλους τους συμβασιούχους  ΙΔΟΧ των Δήμων και των ΝΠΔΔ της Μαγνησίας να εγγραφούν στο Συνδικάτο, συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση, ώστε να υπάγονται στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Μπροστά μας, ανοίγονται νέοι δρόμοι, με πιο μαζικούς αγώνες για την απόσπαση κατακτήσεων και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ! 
ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ “ΠΑΡΩΝ” ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 14ης ΝΟΕΜΒΡΗ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει