ΠΤΕΛΕΟΣ – ΝΕΚΡΗ 30χρονη: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια – Βρέθηκε σημείωμα – Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Συναγερμός στην Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας – Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας – νεκροτομής

Στην εκδοχή του απονενοημένου διαβήματος της 30χρονης, η οποία βρέθηκε από οικείο της πρόσωπο νεκρή μέσα στο σπίτι της το απόγευμα της Παρασκευής στον Πτελεό Αλμυρού Μαγνησίας, προσανατολίζονται οι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού διερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οικείο πρόσωπο της 30χρονης την βρήκε πεσμένη στο σπίτι της και την μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της, καθώς επίσης ρινορραγία και μώλωπες στο πρόσωπο.

Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας έφτασε άμεσα στο σημείο, ξεκινώντας και με την συνδρομή των έμπειρων Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, την Προανάκριση, παραγγέλνοντας ταυτόχρονα νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί. Μεταξύ των ευρημάτων μάλιστα υπάρχει και σχετικό σημείωμα της 30χρονης, το οποίο εξετάζεται στο πλαίσιο της Προανάκρισης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η άτυχη 30χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο παιδιών της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει