“ΦΩΤΙΑ” ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ του Βόλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας παίρνει θέση κατά της καρατόμησης Σταυριδόπουλου από τον Ο.Λ.Β.

Στον απόηχο της συνέντευξης Σταυριδόπουλου στο Radio Marconi 96,1 F.M. και των όσων κατήγγειλε για την απομάκρυνσή του από το ΤΑΙΠΕΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας θέτει θέμα διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών της χώρας – Την ανακοίνωση συνυπογράφουν και οι βουλευτές Μαγνησίας, πλην της υφυπουργού Παπανάτσιου

Η συνέντευξη του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μέσα από την οποία εξήγησε τις ρήξεις του με το ΤΑΙΠΕΔ και οι οποίες σύμφωνα με την εκτίμησή του οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από το τιμόνι του Ο.Λ.Β., μεταξύ των οποίων τόσο το ζήτημα πώλησης του λιμανιού, όσο και η διαχείριση της οφειλής της βιομηχανίας ΑΓΕΤ, φαίνεται ότι προκάλεσε εξελίξεις, με την Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει πλέον ανοιχτή θέση και μάλιστα υπέρ του κ. Σταυριδόπουλου και κατά της καρατόμησής του από το ΤΑΙΠΕΔ.

Μέσω της ανακοίνωσή της, μάλιστα, την οποία συνυπογράφουν οι βουλευτές του κόμματος Μεϊκόπουλος και Μπαλής, όχι όμως και η υφυπουργός Παπανάτσιου, θέτει ζήτημα διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών της χώρας.

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

Δηλώνουμε τη βαθιά μας εκτίμηση στο πρόσωπο του συντρόφου μας Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου, το έργο του οποίου στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, χαίρει καθολικής αναγνώρισης από την κοινωνία του Βόλου.

Εκφράζουμε την απορία μας για την πρόσφατη απόφαση απομάκρυνσης του από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Την απόφαση αυτή πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, οι επιδιώξεις του οποίου στο μεγάλο θέμα της διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών της χώρας μας, συχνά βρίσκονται στον αντίποδα των δικών μας κομματικών θέσεων, αλλά και των κυβερνητικών επιλογών.

Είμαστε βέβαιοι πως το έργο, η πολιτική κατεύθυνση που το διαπερνούσε και οι αναπτυξιακοί σχεδιασμοί που δρομολογήθηκαν στον ΟΛΒ την περίοδο της θητείας του συντρόφου Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου θα συνεχιστούν και από το νέο σχήμα διοίκησης του Οργανισμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει