“Η νοθεία των εργοδοτών και η τρομοκρατία των μπράβων δεν θα περάσουν”

“Στόχος να μεταφερθεί η νοθεία και η αλλοίωση του πραγματικού συσχετισμού δυνάμεων και στο συνέδριο της ΓΣΕΕ…”

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο κατήφορος του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού δεν έχει τέρμα. Τα τσιράκια των μεγαλεμπόρων και επιχειρηματιών που απασχολούν χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους (εργαζόμενους) προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν ένα ακόμα συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) με πλαστούς, νόθους αντιπροσώπους και συσχετισμούς για να ελέγξουν την ομοσπονδία και να εκλέξουν αντί για εργαζόμενους αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΓΣΕΕ, ανθρώπους των εργοδοτών, στελέχη και μέλη διοικήσεων εταιριών.

Στόχος να μεταφερθεί η νοθεία και η αλλοίωση του πραγματικού συσχετισμού δυνάμεων και στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Τα σχέδιά τους δεν πέρασαν. Η μαζική κινητοποίηση ταξικών συνδικαλιστών από τα σωματεία μέλη της ομοσπονδίας, εμπόδισαν την πραγματοποίηση ενός τέτοιου συνεδρίου. Δεν τους έσωσαν ούτε οι μπράβοι, άνθρωποι της νύχτας, που νοίκιασαν και πλήρωσαν για να τους προστατεύσουν από την δίκαιη εργατική αγανάκτηση.

Καταγγέλλουμε την αθλιότητα και τον ξεπεσμό αυτών των δυνάμεων. Η εργατική τάξη δεν θα ανεχτεί την κατάσταση αυτή. Θα πετάξει έξω από τα σωματεία τους κυβερνητικούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές, τις μαριονέτες των εργοδοτών. Ήρθε ο καιρός να ξεβρομίσουν τα συνδικάτα από δαύτους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει