“Βολές” Κολυνδρίνη μέσω Marconi 96,1 κατά του αναδόχου του αγωγού αποχέτευσης Αμαλιάπολης: “Νομίζω ότι δεν θα γίνει ποτέ… Ζητάει χρήματα για επιπρόσθετες εργασίες που δεν προβλέπονται…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο δρόμος της Αμαλιάπολης είναι σε ελεεινή κατάσταση… Θεωρώ αδιανόητη αυτή την εικόνα για τους ανθρώπους που ζούνε εκεί πέρα… Θέλω να είμαι συνεπής… Δεν μπορώ να ακολουθώ την ασυνέπεια του αναδόχου…”

Άστραψε και βρόντηξε το πρωινό της Δευτέρας στα ερτζιανά η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, κατά του αναδόχου του αγωγού αποχέτευσης Αμαλιάπολης.

Πιο συγκεκριμένα και αναλύοντας τα εν εξελίξει έργα στην Μαγνησία, η κα Κολυνδρίνη στάθηκε ιδιαίτερα στον δρόμο της Αμαλιάπολης, εξ’ αφορμής του οποίου αναφέρθηκε στον αγωγό αποχέτευσης της Αμαλιάπολης.

“Νομίζω ότι δεν θα γίνει ποτέ ο αγωγός αποχέτευσης. Λυπάμαι που το λέω, αλλά βλέποντας τη συμπεριφορά του αναδόχου, βλέποντας τω πώς εξελίσσεται η ιστορία την οποία παρακολουθώ, θεωρώ ότι θα γίνουμε όλοι γραφικοί, περιμένοντας ένα έργο που δεν θα γίνει. Ξέρω ότι τώρα θα αντιδράσει με αυτά που ακούει, όμως η αλήθεια είναι αυτή. Η προαίρεση και η πρόθεση του καθενός μας, φαίνεται από τις πράξεις του. Είναι ένα έργο το οποίο έχει παρατηθεί εδώ και τρία χρόνια…”, είπε χαρακτηριστικά η κα Κολυνδρίνη και συνέχισε:

“Ζητάει επιπρόσθετα χρήματα, για επιπρόσθετες εργασίες που δεν προβλέπονται… Ο δρόμος της Αμαλιάπολης είναι σε ελεεινή κατάσταση… Θεωρώ αδιανόητη αυτή την εικόνα για τους ανθρώπους που ζούνε εκεί πέρα… Θέλω να είμαι συνεπής… Δεν μπορώ να ακολουθώ την ασυνέπεια του αναδόχου…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει