“Βόμβα” Μαραβέγια για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς στην εκπομπή του Γ. Κουμιώτη: “Συμφωνώ με τον Δήμαρχο, το Κέντρο Υγείας είναι παντελώς ξεκρέμαστο… Θα ενημερώσω και τον κ. Πλεύρη…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Είδα δελτία Τύπου άλλων συναδέλφων μου που έκαναν προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης… Διάβασα πράγματα που δεν υφίστανται, πολλοί γιατροί, ωραιοποίηση της κατάστασης και δεν έχει αυτό καμία σχέση με την πραγματικότητα…”

Άστραψε και βρόντηξε το πρωινό της Πέμπτης ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβεγίας, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, στον απόηχο της επίσκεψής του στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μαραβέγιας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Έφυγα πάρα πολύ απογοητευμένος χθες το μεσημέρι από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς. Πραγματικά, είδα το προηγούμενο διάστημα, που γνώριζα όμως ότι υπήρχε μία έτσι κακή διευθέτηση σε ότι αφορά το Κέντρο Υγείας, είδα κάποια δελτία Τύπου άλλων συναδέλφων μου που έκαναν έτσι μια προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης, με την οποία δεν θα συμφωνήσω καθόλου. Για να είμαι ειλικρινής, θα έβρισκα τον εαυτό μου πιο κοντά στο δελτίο Τύπου του Δημάρχου, που κρούει ο άνθρωπος τον κώδωνα του κινδύνου και γι’ αυτό το λόγο θέλησα να έχω δική μου εικόνα, κυρίως για να έχουμε και μια καλή συνεργασία μέσα στο επόμενο διάστημα με τον κ. Σερέτη. Γιατί αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι σε λίγες ημέρες το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας θα μείνει με έναν γιατρό και ποιός μας λέει αν ο άνθρωπος δεν παραιτηθεί και αυτός και σηκωθεί να φύγει, να μείνει και με κανέναν και ουσιαστικά να πάψει να λειτουργεί. Θα είναι μια μεγάλη αποτυχία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβεί. Επειδή έχουμε τον κ. Σερέτη, είμαι σίγουρος ότι σ’ αυτόν θα πρέπει πρωτίστως να αποτανθούμε, εγώ βέβαια σας διαβεβαιώ ότι ενημέρωση θα έχει και ο κ. Πλεύρης, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά με το θέμα της στέγης του Κέντρου Υγείας, που ξεκίνησαν οι διαδικασίες της αποκατάστασης, τουλάχιστον να σταματήσουν αυτές οι εικόνες της ντροπής του να μπάζει νερό κάθε φορά που βρέχει.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ξαναζωντανέψει το Κέντρο Υγείας, το οποίο σήμερα αναγκαστικά υπολειτουργεί… Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς με το στελεχιακό δυναμικό, με γιατρούς που αυτή τη στιγμή είναι μόνο δύο, γιατί διάβασα πράγματα που δεν υφίστανται, πολλοί γιατροί, ωραιοποίηση της κατάστασης και δεν έχει αυτό καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι μόνο δύο γιατροί, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι μάλιστα σε παράταση, θα μπορούν ήδη να έχουν συνταξιοδοτηθεί, υπάρχουν δύο γιατροί ακόμη οι οποίοι επικουρούν σε βάση εφημεριακή ή επικουρούν τη λειτουργία του Κέντρο Υγείας, αφήνοντας όμως ακάλυπτα τα ιατρεία στα οποία ανήκουν, κατά τα άλλα το Κέντρο Υγείας είναι παντελώς ξεκρέμαστο…!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει