“ΒΟΜΒΕΣ” Κοφινά από το Marconi 96,1: “Δηλώνω παρών! Έκανα τραγικό λάθος που στήριξα την παράταξη Τζούμα”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Γίνονται διεργασίες… Έχω πολλά στη φαρέτρα μου… Πρέπει να ασχοληθούμε και πάλι όλοι μας με τα κοινά… Πρέπει το νησί να πάει μπροστά…”

Σάλος στο νησί του Παπαδιαμάντη από την ραδιοφωνική παρέμβαση του επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου Σκιάθου και πολιτευτή του ΚΙΝΑΛ, Φώτη Κοφινά, το πρωινό της Δευτέρας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική συχνότητα, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους Σκιαθίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκανε, μετά από δική του πρωτοβουλία, για να σταλούν είδη πρώτης ανάγκης στους πυροπλήκτους της Ευβοίας, ο Φώτης Κοφινάς, ερωτηθείς για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, δήλωσε ότι ο λογαριασμός θα γίνει από Σεπτέμβριο, για να συνεχίσει δηλώνοντας παρών στις επόμενες εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κοφινάς τόνισε: “Σαν ενεργός πολίτης, θα είμαι πάλι στο προσκήνιο, να βοηθήσω όπως μπορώ το νησί μου, χωρίς όφελος. Πρέπει να ασχοληθούμε όλοι μας με τα κοινά. Πρέπει το νησί να πάει μπροστά. Γίνονται διεργασίες. Έχουμε πολλά να πούμε και να δούμε ποιά πορεία τραβάμε…”.

Ερωτηθείς για την δημοτική αρχή και την παράταξη υπό τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, ο κ. Φώτης δήλωσε: “Δυστυχώς, είναι μέρες δύσκολες και έχω πολλά στην φαρέτρα μου. Έχω πολλά να πω, γιατί ήμουν από τους πρωτεργάτες που στήριξα αυτή την παράταξη και έκανα τραγικό λάθος!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει