“Βόμβες” Μεϊκόπουλου μέσω της εκπομπής του Γιώργου Κουμιώτη: “Το 99% των μολύνσεων είναι ορφανά κρούσματα και στις ηλικίες έως 17 ετών υπάρχει αύξηση 165%…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο μαθητής πάει σχολείο, κολλάει και το μεταφέρει στην οικογένεια… Εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης… Δεν φταίει ο κόσμος, φταίει η διαχείριση…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, τόσο για τις συνέπειες από τη διαχείριση της πανδημίας εκ μέρους της κυβέρνησης, όσο και για το κύμα ακρίβειας που “μαστιγώνει” την ελληνική κοινωνία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναλύοντας όλες τις μέχρι στιγμής προτάσεις του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μίλησε για εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης, στην οποία επέρριψε σαφείς ευθύνες αφενός για τη διαχείριση της πανδημίας και αφετέρου για την δυσπιστία των πολιτών, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Δεν φταίει ο κόσμος, φταίει η διαχείριση… Θα ήθελα να είχα ένα πρωθυπουργό ο οποίος θα αντιμετώπιζε την πανδημία από την πρώτη μέρα όχι ως ευκαιρία μιας προσωπικής κομματικής αλλά ακόμα και οικονομικής κερδοσκοπίας… Θα ήθελα προσωπικά έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση η οποία δεν θα χειροκροτούσε υποκριτικά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές αλλά την ίδια στιγμή, το ζήσαμε και στο Βόλο, άφησε αβοήθητο όλο αυτό το προσωπικό και επί της ουσίας με επιλογές που έχουν γίνει και το υπονόμευσε και το συρρίκνωσε”.

Αναφερθείς μάλιστα στα σχολεία ο κ. Μεϊκόπουλος, ήταν πιο αποκαλυπτικός, λέγοντας: “99 στις 100 μολύνσεις είναι ορφανά κρούσματα και στις ηλικίες έως 17 ετών υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων 165%. Σημαίνει ότι ο μαθητής πάει σχολείο, κολλάει και το μεταφέρει στην οικογένεια”!

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Μεϊκόπουλος τοποθετήθηκε και για το κύμα ακρίβειας που “μαστιγώνει” την ελληνική κοινωνία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει