“ΒΟΜΒΕΣ” Μουλά στο Marconi 96,1: Ο Μπέος αυξάνει δυνάμεις! Ψόφια πράγματα απέναντι, δεν βλέπω σοβαρό διεκδικητή

“Ο απλός κόσμος είναι κατενθουσιασμένος και για το δημοτικό έργο αλλά και για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι σ’ αυτούς τους τύπους, σ’ αυτά τα σκουλήκια που κατέτρωγαν τόσα χρόνια τις σάρκες της πόλης – Πανθεσσαλικό Στάδιο και Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου πρέπει να περάσουν στη Δημοτική Αρχή Βόλου – Οι αντιπολιτεύσεις μαύρο παράδειγμα σε πανθεσσαλικό επίπεδο…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, αναφερθείς στο έργο της Δημοτικής Αρχής Βόλου, στις επικείμενες εκλογές αλλά και στις κόντρες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τις οποίες είπε χαρακτηριστικά ότι προέρχονται από την πλήρη εφαρμογή εκ μέρους του του κανονισμού, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τις αντιπολιτεύσεις “μαύρο παράδειγμα σε πανθεσσαλικό επίπεδο”.

Αναφερθείς στα ζητούμενα, ο Γιώργος Μουλάς εξέφρασε την άποψη ότι Πανθεσσαλικό Στάδιο και Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, θα πρέπει να περάσουν στη Δημοτική Αρχή Βόλου.

Τέλος, όπως εκτίμησε ο κ. Μουλάς, ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή αυξάνουν δυνάμεις, εξηγώντας ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο είναι ενθαρρυντικά, τόσο για το δημοτικό έργο, όσο όμως και για την στάση που έχουν κρατήσει “απέναντι σ’ αυτούς τους τύπους, σ’ αυτά τα σκουλήκια που κατέτρωγαν τόσα χρόνια τις σάρκες της πόλης”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερθείς στην προεκλογική περίοδο και στις υπόλοιπες παρατάξεις, ο κ. Μουλάς είπε με νόημα: “Ψόφια πράγματα. Δεν βλέπω σοβαρό διεκδικητή”.

Στη συνέχεια ο κ. Μουλάς μίλησε με αρκετούς ακροατές στην ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή.

 

“Ο Μπέος αυξάνει δυνάμεις…”

Πιο συγκεκριμένα, αναφερθείς στην Δημοτική Αρχή Βόλου και στον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, ο κ. Μουλάς δήλωσε: “Συνήθως όταν βγαίνει ένας δήμαρχος, υφιστάμενος την φθορά της διοίκησής του, κοιτά να συγκρατήσει τις δυνάμεις του, εδώ συνέβη το ακριβώς αντίθετο στο Βόλο, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος, όχι μόνο συγκράτησαν τις δυνάμεις που είχαν το 2014, αλλά τις έχουν αυξήσει κατά πολύ, σε μεγάλο βαθμό”.

Απαντώντας σχετικά με την δημοφιλία του Δημάρχου, ο κ. Μουλάς εξήγησε: “Είναι πολλοί οι παράγοντες της δημοφιλίας του Αχιλλέα Μπέου. Ένα είναι το πετυχημένο έργο της Δημοτικής Αρχής, που έπεισε, εκεί πέρα δεν υπάρχουν αντιρρήσεις. Και το δεύτερο είναι ότι πείστηκαν και αυτοί ακόμα που ήταν δύσπιστοι, ότι οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο κ. Μπέος έχουν καταπέσει και όλη αυτή η βρώμικη παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί τα περασμένα χρόνια σε βάρος του, αποδείχθηκε ότι ήταν συκοφαντίες και εξυπηρετούσαν ευκαιριακούς σκοπούς της εποχής εκείνης”.

“Οι αντιπολιτεύσεις μαύρο παράδειγμα σε πανθεσσαλικό επίπεδο…”

Εν συνεχεία ο κ. Μουλάς αναφέρθηκε στο δημοτικό έργο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το δημοτικό έργο έχει ένα θετικό πρόσημο, πλην όμως πέρασε δια πυρός και σιδήρου, να μην τα ωραιοποιούμε όλα, δεν ήταν ένα χαλί στρωμένο με ροδοπέταλα και για να πετύχει η Δημοτική Αρχή αυτή, κατόρθωσε να υπερβεί πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Δεν υπήρχε και πνεύμα συνεργασίας από τις αντιπολιτεύσεις, οι οποίες αποτελούν ένα μαύρο παράδειγμα σε πανθεσσαλικό επίπεδο, με διαρκής αντιρρήσεις, προσφυγές, ενστάσεις, κωλυσιεργίες, μεταχειρίστηκαν και μέσα καθόλου ηθικά, ειδικά στην περίπτωση του κ. Μπέου, ο οποίος παρέμεινε έκπτωτος για δύο χρόνια… Εν τούτοις όλες αυτές τις μεγάλες δυσκολίες κατόρθωσε να τις υπερβεί και να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν αμφισβητείται”.

“Ο απλός κόσμος είναι κατενθουσιασμένος και για το δημοτικό έργο αλλά και για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι σ’ αυτούς τους τύπους, σ’ αυτά τα σκουλήκια που κατέτρωγαν τόσα χρόνια τις σάρκες της πόλης…”

Ο κ. Μουλάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις κόντρες της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βόλου και πώς αυτές τις έχει πραγματικά υποδεχτεί η τοπική κοινωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Υπήρξε ένας νεωτερισμός στο Δήμο Βόλου. Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή, επειδή δεν χρωστάγανε σε κανέναν τίποτα, ακολουθήσανε μία άλλη τακτική, μία τακτική η οποία δεν ήταν γνωστή. Πήγε κόντρα στο πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο. Γνωρίζετε ότι όλοι οι δήμαρχοι που έχουν περάσει φροντίζανε να τα έχουν καλά με τα γνωστά μέσα ενημέρωσης, να τους γράφουν τα παραπολιτικά και διάφορες άλλες συναλλαγές οι οποίες υπήρχαν, τις έχει καταγγείλει ο κ. Μπέος, χειροπιαστά, με αποδείξεις, όχι λόγια του αέρα.

Ακολούθησε μία τακτική πρωτόγνωρη ίσως και για το πανελλήνιο, μία τακτική η οποία έριξε γροθιά στο τραπέζι, δεν δίστασε να σπάσει αυγά και να κάνει ομελέτα και τα κατάφερε. Πηγαίνοντας κόντρα σε αυτή τη συμβατότητα που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αυτό εκτιμήθηκε από τον κόσμο. Είναι ένα στοιχείο που έχει εκτιμήσει ο κόσμος, κατάλαβε ότι είναι ο κ. Μπέος και η δημοτική αρχή ένας από αυτούς. Όλοι όσοι προηγουμένως διοικούσαν, διοικούσαν αφ’ υψηλού, ήτανε οι δήθεν που λέμε, με καβαλημένο το καλάμι και δεν είχαν την άμεση επαφή με τον κοσμάκη, με τον λαό. Γι’ αυτό και η παράταξη και ο Δήμαρχος θερίζουν κυριολεκτικά στις λαϊκές τάξεις, είναι κάτι που εγώ τόσα χρόνια που ασχολούμαι δεν το είχα ξαναδεί. Ο απλός κόσμος, ο άγνωστος κόσμος είναι κατενθουσιασμένος και για το δημοτικό έργο αλλά και για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι σ’ αυτούς τους τύπους, σ’ αυτά τα σκουλήκια, ας μου επιτραπεί η έκφραση, που κατέτρωγαν τόσα χρόνια τις σάρκες της πόλης”.

“Ψόφια πράγματα απέναντι, δεν βλέπω σοβαρό διεκδικητή…”

Τέλος και αναφερθείς στην προεκλογική περίοδο, ο κ. Μουλάς είπε με νόημα: “Εκείνο που διαφαίνεται από τις άλλες παρατάξεις, μου δίνουν την εντύπωση ότι κατεβαίνουν για την τιμή των όπλων, τουφεκιά στον αέρα που λέμε. Δεν βλέπω έτσι ούτε ζήλο, ούτε θέληση, ούτε ενθουσιασμό, ψόφια πράγματα από τα άλλα ψηφοδέλτια, δηλαδή κατεβαίνουμε για να κατεβούμε, δεν βλέπω έναν διεκδικητή σοβαρό απέναντι”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει