“Ζωγράφισε” και πάλι ο Μπέος, αυτή τη φορά για το Τρενάκι του Πηλίου: Προτείνει την δημιουργία φορέα για την λειτουργία και την ανάπτυξή του

Σχετικά με την αναστάτωση που έχει προκληθεί για τη λειτουργία του τρένου του Πηλίου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, έκανε την ακόλουθη δήλωση προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Η αναστάτωση με την ακύρωση των δρομολογίων και τα θολά σημεία που υπάρχουν για τη συνέχιση της λειτουργίας του παραδοσιακού τρένου του Πηλίου συνιστούν αναμφίβολα μια ιδιαιτέρως αρνητική εξέλιξη για τον τουρισμό και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας και άρα μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.

Ως Δήμος Βόλου είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να μετάσχουμε, εφ’ όσον χρειαστεί, σε ένα φορέα που θα αναλάβει τη λειτουργία και την ανάπτυξη του τρένου του Πηλίου, αφού αποδεδειγμένα το ενδιαφέρον μας είναι ουσιαστικό για αναπτυξιακές προσπάθειες, που θα συμβάλλουν στην αναγεννητική προσπάθεια της περιοχής μας.

Το δικό μας ενδιαφέρον δεν περιορίζεται σε δήθεν αναπολήσεις του παρελθόντος και στην αναζήτηση, με περισσή υποκρισία και σκοπιμότητα, μουσειακού τύπου αντικειμένων θαμμένων στη λήθη και την… άσφαλτο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει