Σάκης Κοκκίνης στο Marconi 96,1: Υπάρχουν εξελίξεις – Εκλογές πριν τον Μάιο!

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι άνθρωποι που είναι κοντά του, ξέρουν να ακούν…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο πολιτευτής της Ν.Δ. Σάκης Κόκκινης, αναφερόμενος στα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και αναλύοντας τόσο το συνταξιοδοτικό, όσο όμως και το επίκαιρο θέμα του κοινωνικού μερίσματος.

Αρχικά ο κ. Κοκκίνης εκτίμησε ότι οι ερχόμενες εθνικές εκλογές θα γίνουν πριν τον Μάιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν εξελίξεις και ιδιαίτερα με τα Σκόπια, με τη συμφωνία. Η εκτίμησή μου είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν τον Μάιο του 2019. Υπάρχει μία σχετική εργήγορση από σήμερα γενικά και ο Τύπος θα δεις ότι δραστηριοποιείται πολύ περισσότερο και με τα πρωτοσέλιδά του. Λόγω των δηλώσεων του Ζάεφ και γενικά των θεμάτων που έχουν δημιουργεί, θεωρώ ότι θα υπάρξει ένα πρόβλημα σχετικά με την συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Δεν θα περάσει η συμφωνία από τη Βουλή, η οποία είναι μία συμφωνία η οποία δεν μπορεί να σταθεί στον ελληνικό λαό”.

Ερωτηθείς σχετικά με την προετοιμασία των ψηφοδελτίων, ο κ. Κοκκίνης είπε: “Η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Όλοι εμείς, θα δώσουμε μαζί τον αγώνα με τον πρόεδρό της, τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη, για την επόμενη μέρα. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με προσωπικότητες ανά περιοχή… και πιστεύω ότι και στη Μαγνησία θα είναι ένα ακόμα πολύ καλό ψηφοδέλτιο, που όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την επόμενη μέρα στις εθνικές εκλογές”.

Τέλος και ερωτηθείς για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Κοκκίνης τόνισε: Ο Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δουλέψει στη ζωή του και στον επιχειρηματικό τομέα και στο Λονδίνο και στην Ελλάδα, ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Γνωρίζει τα θέματα, έχει ασχοληθεί και βασικό είναι ότι ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης ακούει. Ακούει δηλαδή τους συνεργάτες, τους συμβούλους του ή και όλους εμάς που είμαστε κοντά του ως πολιτευτές και τον στηρίζουμε και του μεταφέρουμε την εικόνα απ’ όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα από την επαρχία. Είναι καλό ότι ακούει και αυτός και οι άνθρωποι που είναι κοντά του…”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει