Σάρωσε τα ερτζιανά ο Τζήμερος στο Βόλο – Για πάνω από μία ώρα απαντούσε σε ερωτήσεις ακροατών

Καλεσμένος στα studio του Radio Marconi 96,1 και της εκπομπής του Γιώργου Κουμιώτη

Τις εγκαταστάσεις του Radio Marconi 96,1 F.M., ως καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, επισκέφτηκε το πρωινό της Παρασκευής ο πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία Ξανά”, Θάνος Τζήμερος, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί με συνεντεύξεις Τύπου, ομιλίες αλλά κυρίως με συζητήσεις με το κοινό και στις τέσσερις πρωτεύουσες των περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο κ. Τζήμερος, συζητώντας με τον δημοσιογράφο ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για την πλειοψηφία των ζητημάτων που απασχολούν την κοινή γνώμη, τόσο για τα θέματα Οικονομίας και Ανάπτυξης, στα οποία παρουσίασε πέραν των θέσεων του κόμματος και συγκεκριμένες προτάσεις, όσο και για τα θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Εργασίας, Εξωτερικών και τα εθνικά, με κυρίαρχο το Μακεδονικό αλλά και αυτό της μεταναστευτικής πολιτικής.

Στη συνέχεια ο κ. Τζήμερος δέχτηκε την πρόταση του δημοσιογράφου να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, ώστε να συνομιλήσει με ακροατές και να απαντήσει σε ερωτήματά τους, πράγμα που έκανε για πάνω από μία ολόκληρη ώρα, πριν κάνει ανοιχτό κάλεσμα στο κοινό του Βόλου να συμμετάσχει στην ομιλία του – συζήτηση την Κυριακή στην πόλη και πιο συγκεκριμένα στο Park Hotel στις 19.30.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει