Σε Βερολίνο και Μόναχο η Ζέττα Μακρή, μετά από πρόσκληση της γερμανικής κυβέρνησης

Από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η κα Ζέττα Μ.  Μακρή, Βουλευτής Ν.  Μαγνησίας, θα μεταβεί στο Βερολίνο και στο Μόναχο, από  τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Η επίσκεψη με θέμα: “Το διττό σύστημα επαγγελματικής εκπαίδευσης και η καταπολέμηση της ανεργίας των νέων”, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του ελληνογερμανικού Σχεδίου Δράσης, που υπεγράφη το 2016, έχει ως στόχο την εμβάθυνση της συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς της πολιτικής, της οικονομίας και της τεχνολογίας, της επιστήμης και της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της κοινωνίας των πολιτών.

Το εντατικό πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας και Έρευνας, κ. Thomas Rachel, και με ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας, ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας, Έρευνας και Αξιολόγησης των Τεχνολογικών  Συνεπειών, Δρ. Ε.D. Rossmann, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δρ. Μ. Bartke, καθώς και με άλλα μέλη της Επιτροπής του Γερμανικού Κοινοβουλίου, περιήγηση στη Γερμανική Βουλή και στη Βαυαρική Καγκελαρία, συζητήσεις με την Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων και τη Συνομοσπονδία Γερμανικών Εργοδοτικών Ενώσεων και,  τέλος, συνάντηση με τον Καθ. W. Bausback, μέλος της Βαυαρικής Βουλής και Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CSU.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει