Σερί ειδήσεων από τον Τζούμα στον Γ. Κουμιώτη: Διεκδικεί αποζημίωση για κάθε νοικοκυριό της Σκιάθου – Τί υπέγραψε με την JET2 – Τί είπε για τον Τσουγκριά…

HXHTIKO: Λιμάνι και Πλάκες θα φωτιστούν με την σφραγίδα της Ελευθερίας Ντεκώ, που ανέλαβε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Ακρόπολη και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Μ’ ένα σερί ευχάριστων ειδήσεων που δεν έχουν ξανακουστεί και μια νότα ενθουσιασμού μίλησε το πρωινό της Τετάρτης στην συχνότητα του Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Από την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής να αποζημιωθεί κάθε νοικοκυριό της Σκιάθου με το ποσό των 1.000 ευρώ από τον ΔΕΔΔΗΕ, γεγονός για το οποίο την προσεχή Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί και τηλεδιάσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διαχειριστή, μέχρι την συνυπογραφή συμφωνίας συνδιαφήμισης με την JET2, ύψους 20.000 ευρώ, ώστε να διαφημιστεί ο προορισμός. Από την προβολή της Σκιάθου ακόμα και στο Μετρό του Λονδίνου έως και την κατασκευή Virtual Video. Και από την φωταγώγηση στο Λιμάνι και στις Πλάκες, με την με την σφραγίδα της Ελευθερίας Ντεκώ, που ανέλαβε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Ακρόπολη και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μέχρι την ανάδειξη του Μπούρτζι, η μελέτη του οποίου αναμένει απλά την έγκριση του υπουργείου Πολιτισμού, μιας και η περιφέρεια Θεσσαλίας θα αναλάβει την χρηματοδότησή του. Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης παρουσίασε το σχέδιο έργων και δράσεων των επόμενων μηνών, που αποσκοπούν τόσο στην προβολή και στην ενίσχυση της ταυτότητας της Σκιάθου, όσο όμως και στην καθημερινότητα του δημότη.

Ερωτηθείς μάλιστα για τον Τσουγκριά, δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας ότι βεβαίως και βλέπουν θετικά το εγχείρημα, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από το ότι ο Δήμος και ναυαγοσώστη θα στείλει αλλά και χημικές τουαλέτες και Πλωτή θα τοποθετήσει, ενώ ξεκαθάρισε ότι αφορά περιοχή της Κτηματικής Υπηρεσίας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει