Σφοδρή επίθεση Μπασδάνη: Αναφέρθηκε σε επαγγελματίες με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και «εγκάθετους» του γνωστού «μαύρου» συστήματος

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης στην οποία παρουσίασε όλους τους υποψήφιους του “Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Κινήματος”

Διαβάστε την ομιλία του υποψήφιους προέδρου Αριστοτέλη Μπασδάνη και δείτε όλα τα ονόματα των υποψήφιων:

Φίλοι επιχειρηματίες, κυρίες και κύριοι,
Καταρχήν, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αθρόα προσέλευση στην εκδήλωση του «Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Κινήματος» που αποδεικνύει περίτρανα τον αέρα νίκης που αποπνέει ο επιμελητηριακός συνδυασμός μας.

Το κίνημά μας δεν γεννήθηκε ευκαιριακά σε μία νύκτα για να αποσπάσει ψήφους από τους επαγγελματίες προσδοκώντας σε αλλότρια οφέλη, βασιζόμενο σε ετερόκλητα συμφέροντα, που ουδεμία σχέση έχουν με το κέρδος του επιμελητηριακού θεσμού.

Το εγχείρημά μας ξεκίνησε την πορεία του έξι χρόνια πριν, με ένα και μοναδικό σκοπό. Την όσο τον δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση των επαγγελματιών, σε μία εποχή, που είναι ίσως και η πιο δύσκολη μετά την μεταπολίτευση για τον επιχειρείν που κοντεύει να αφανιστεί στην χώρα μας, μετά από οχτώ συνεχή χρόνια μνημονίων.

Δυστυχώς, το Επιμελητήριο Μαγνησίας γνώρισε κατά το παρελθόν εποχές εσωστρέφειας και διοικητικής στρέβλωσης που η παράταξή μας, με την εξαετή θητεία της κατάφερε να ανατρέψει με στοχευμένες δράσεις και ενέργειες.

Την τελευταία περίοδο παρατηρούμε μία προσπάθεια -ομολογουμένως φιλότιμη- να γυρίσουμε πίσω στα παλιά, όπου το Επιμελητήριο Μαγνησίας λειτουργούσε για «λίγους και εκλεκτούς», που είχε θέσει σε αμφισβήτηση, ακόμη και τον ίδιο τον επιμελητηριακό θεσμό.

Δεν θα τους αφήσουμε. Το οφείλουμε στον επιχειρηματικό κόσμο που αυτή την ώρα στενάζει από τις μνημονιακές πολιτικές, το οφείλουμε στην περιοχή μας, που πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να προχωρήσει μπροστά, προσπερνώντας «συστήματα» και συμφέροντα που δεν ταιριάζουν ούτε με την ιστορία, ούτε με την παράδοση του Νομού μας.

Έχουμε οπτικοποιήσει όλες τις δράσεις της θητείας μας που σε λίγο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε. Για να μην σας κουράζω με τα πολλά που κάναμε, θα ήθελα να αναφερθώ διεξοδικά στα περισσότερα που έρχονται και ήδη έχουν δρομολογηθεί από την παρούσα Διοίκηση, που και αύριο θα ηγείται του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Το «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» έχει ως στόχο να ενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της Μαγνησίας και να θέσει σε αναπτυξιακή τροχιά την τοπική μας οικονομία. Αυτό θα επιτευχθεί με τις εξής δράσεις:

 • Διατήρηση της υφιστάμενης θεσμικής δομής των Επιμελητηρίων και ΌΧΙ η δημιουργία Περιφερειακών Επιμελητηρίων που θα αποδυναμώσει την εκπροσώπηση των τοπικών επιχειρήσεων και θα αποτρέψει την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων και την παραγωγική φυσιογνωμία του κάθε νομού.
 • Συνέχιση και υλοποίηση νέων δράσεων στήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας (συμμετοχή σε διεθνείς και εθνικές εκθέσεις, διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών, διοργάνωση ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων, καθιέρωση βραβείου στήριξης καινοτομίας κ.λπ.)
 • Παροχή νέων ανταποδοτικών υπηρεσιών (διαμεσολάβηση, σύσταση δομής στήριξης εξαγωγών, παροχής νέων ψηφιακών/ διαδικτυακών υπηρεσιών, προγραμμάτων κοινωνικής ασφάλισης, κ.λπ.)
 • Συνέχιση της προσπάθειας υλοποίησης καινοτόμων δράσεων μέσω της συμμετοχής σε εθνικά ή κοινοτικά προγράμματα
 • Εκπόνηση στοχευμένων ερευνών και μελετών για την αποτύπωση της πορείας της επιχειρηματικότητας, των προβλημάτων, των αναγκών αλλά και των προοπτικών της
 • Αναδιάρθρωση της λειτουργίας της αναπτυξιακής εταιρείας του Επιμελητηρίου (Ε.Α.Ε.Μ.), με σκοπό την υλοποίηση αναπτυξιακών δράσεων και εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων
 • Διοργάνωση στοχευμένων «θεματικών εκθέσεων», προσαρμοσμένων στις εξαγωγικές δυνατότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας
 • Συνέχιση του κοινωνικού και πολιτισμικού έργου του, με τη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού κύρους και αξίας και την επιχορήγηση σημαντικών τοπικών κοινωνικών φορέων, συλλόγων και οργανισμών
 • Συνέχιση των δράσεων αναβάθμισης και αξιοποίησης των βασικών υποδομών στήριξης της επιχειρηματικότητας στη Μαγνησία, που είναι το λιμάνι του Βόλου και ο αερολιμένας Αγχιάλου.
 • Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Επιμελητηρίου και ιδιαίτερα της Πτέρυγας «Μπρισίμη», με τη δημιουργία πιστοποιημένων αιθουσών διδασκαλίας.
 • Δημιουργία αγροτοεπιχειρηματικού τμήματος με στόχο την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, που μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην τοπική οικονομία.
 • Δημιουργία Σχολής Τουρισμού με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουρισμού.

Αυτά κυρίες και κύριοι, είναι ορισμένα μόνο από αυτά που όχι απλά ΘΑ κάνουμε, αλλά έχουμε ήδη δρομολογήσει με την παρούσα διοίκηση, για να εκτελέσουμε στα χρόνια που έρχονται και πιστέψτε με, έρχονται τα πιο δύσκολα για τους επαγγελματίες που ήδη μαστίζονται από την φορολαίλαπα και τα μέτρα δανειστών και κυβερνώντων.

Επιστρέψτε όμως σ’ αυτό το σημείο να αναφερθώ, στην ομάδα μας, στο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ».

Κάποιος θα την ονομάτιζε “dream team” καθώς απαρτίζεται από παλιούς επαγγελματίες που έχουν δείξει δείγματα γραφής στον χώρο τους και έχουν επιβραβευθεί γι’ αυτό μέσα από θέσεις ευθύνης που έχουν εκλεγεί στα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες τους, αλλά και από νέους, που με ζέση θέλουν να εμπλακούν στην γλυκιά περιπέτεια του επιμελητηριακού θεσμού για να προσφέρουν στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Προσωπικά, δεν θα χρησιμοποιήσω και εγώ αυτό τον όρο (dream team) κινδυνεύοντας να ακουστώ παρωχημένος. Θέλω απλά να δηλώσω ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την ομάδα μας.

Θέλοντας να σας εξηγήσω τον χαρακτηρισμό, που μόλις προσέδωσα σημειώνω: Είναι τουλάχιστον θλιβερό να επικαλούνται κάποιοι εντιμότητα και ήθος και να καταφεύγουν σε επικοινωνιακά show επιδεικνύοντας επιδεικτικά στις κάμερες ποινικά μητρώα και ενημερότητες, κάνοντας ότι δεν γνωρίζουν ή δεν καταλαβαίνουν.

Όπως και να έχει και στην μία και στην άλλη περίπτωση, καθίστανται επικίνδυνοι γιατί καθόσον δεν μπορούν να ελέγξουν την ίδια τους την ομάδα, θέλουν να ελέγξουν την διοίκηση του Επιμελητήριου Μαγνησίας.

Οι αντιπαλοί μας, αντί να μας κουνούν το δάκτυλο, καλό θα ήταν να στρέψουν το βλέμμα τους όχι απέναντι, αλλά ακριβώς δίπλα, μέσα στην ομάδα τους. Εκεί, θα συναντήσουν επαγγελματίες που βαρύνονται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Παρόλα αυτά οι αντίπαλοί μας, επί 20ημερο τώρα, περιφέρουν τα λευκά ποινικά τους μητρώα και όλα τα στοιχεία που επιδεικνύουν ότι είναι καθόλα νόμιμοι, λες και ισχυρίστηκε κάποιος το αντίθετο…

Γνωρίζουν άραγε ή πρόκειται για «εγκάθετους» του γνωστού «μαύρου» συστήματος που εδώ και τρία χρόνια έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν ανεξέλεγκτα πλέον στην πόλη μας;

Καλούμε τους επαγγελματίες της Μαγνησίας σε μαζική συμμετοχή στις επιμελητηριακές κάλπες, αλλά και μεγίστη προσοχή στις όποιες «παγίδες» θα προσπαθήσουν ορισμένοι να στήσουν στο διάστημα που μεσολαβεί…

Τέλος, να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά για την παρουσία σας και να σας ενημερώσω και για την πρωτοβουλία του κινήματός μας να «στρώσει» το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο «Δος ημίν Σήμερον» της ΙΜΔ. Όπως έχετε ήδη δει στην αίθουσα υπάρχουν κουμπαράς και καλάθι, που μπορείτε να καταθέσετε το αποθεματικό της αγάπης σας για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Σας ευχαριστώ».

 

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΑΔΑΜΑΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΒΟΝΤΖΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΕΜΕΡΤΖΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΖΛΑΤΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΝΑΒΙΤΣΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΡΑΝΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΔΑΚΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΟΦΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΡΜΑΓΚΙΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΜΠΟΥΡΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΤΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΠΑΘΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΣΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ
ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
AJET IMERAJ ΤΟΥ HAZIR
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ
ΒΟΥΣΒΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΚΑΝΕΤΣΙΟΣ – ΛΑΚΜΕΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΚΙΤΕΡΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ
ΚΟΥΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΝΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΤΑΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΡΕΠΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗ ΕΛΛΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗΣ – ΜΩΡΙΣ
ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΑΜΟΓΙΩΡΓΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΖΙΟΥΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΙΑΜΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΪΟΥ
ΤΣΙΤΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΦΑΣΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΧΑΛΥΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΧΡΟΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΡΑΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΟΥΡΚΟΥΒΕΛΑΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΜΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΜΑΥΡΟΦΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΗΛΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΡΧΟΝΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΣΤΥΛΛΑ ΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΤΣΑΤΣΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΣΟΥΡΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΨΙΩΤΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΖΕΜΠΕΚΗ ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ
ΑΣΔΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει