Σφοδρή επίθεση Ραγκούση σε Γεννηματά μέσα από το Marconi 96,1 – Τί είπε για την αναφορά Πολάκη στη «Διαύγεια»

HXHTIKO: “Η κ. Γεννηματά είναι η καλύτερη συνεργάτιδα του κ. Μητσοτάκη…”

«Θετικά χειρίζεται η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα τα μεγάλα και σοβαρά εθνικά θέματα που έχουν προκύψει» τόνισε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης το πρωινό της Τετάρτης, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη, εξαπολύοντας στη συνέχεια σφοδρή επίθεση κατά της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά και σχολιάζοντας την αναφορά του υπουργού Παύλου Πολάκη στη «Διαύγεια».

«Η κ. Γεννηματά είναι η καλύτερη συνεργάτιδα του κ. Μητσοτάκη, για τις πρόωρες εκλογές, για τη συμφωνία των Πρεσπών, για το σκάνδαλο Novartis. Πρέπει να της στείλει λουλούδια ο κ. Μητσοτάκης την μέρα των εκλογών», είπε χαρακτηριστικά το κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, βάζοντας “φωτιά” για άλλη μια φορά στο Κίνημα Αλλαγής, την προεδρία του οποίου διεκδίκησε πριν από έναν χρόνο.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την περίπτωση κατάργησης της «Διαύγειας», στον απόηχο της αναφοράς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος οικοδόμησε τη «Διαύγεια» απάντησε:

«H Διάυγεια έριξε άπλετο φως σε κάθε συρτάρι του Δημοσίου. Κάτι δεν κολλάει σε αυτή τη δήλωση. Κάτι άλλο θα εννοεί ο κ. Πολάκης. Η Διαύγεια είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα που το κάθε ευρώ που ξοδεύεται από το κράτος, πρέπει να αναρτηθεί στο διαδίκτυο, πριν δαπανηθεί, για να ξέρει ο πολίτης που πηγαίνουν τα χρήματά του. Δεν είναι ένα κάστρο που έκλεισε. Η Διαύγεια γκρέμισε το κάστρο της διαφθοράς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει