Σήμερα η μεγάλη συναυλία των Silent Winter και Dreamrites στο Cafe Santan

Το βολιώτικο συγκρότημα που ενθουσίασε τους κριτικούς της metal κοινότητας στην παρθενική του ζωντανή εμφάνιση

Οι Silent Winter αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς που έφυγε και μάλιστα όχι απλά σε τοπικό επίπεδο, αφού με το debut EP τους, με τίτλο “The war is here”, κατάφεραν να αποσπάσουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές κριτικές από τον παγκόσμιο εξειδικευμένο του σκληρού ήχου Τύπο. Βασικά τους όπλα, οι μουσικές τους συνθέσεις, πολλών τόνων βάρους κιθαριστικής μελωδίας και τα αξεπέραστα φωνητικά ενός από τους καλύτερους τραγουδιστές του κόσμου, του Mike Livas.

 

Ευρισκόμενοι αυτή την περίοδο στην διαδικασία παραγωγής του πρώτου τους full lenght album υπό τον τίτλο “The circles of hell”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο από την Sonic Age Records, αποφάσισαν, τιμώντας την πόλη τους, να ξεκινήσουν τις ζωντανές τους εμφανίσεις από το Βόλο και ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά της πόλης, το Cafe Santan, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

 

Στο πλευρό τους οι Λαρισαίοι Dreamrites, ένα από τα πλέον αξιόλογα heavy metal συγκροτήματα της εγχώριας του σκληρού ήχου μουσικής σκηνής, οι οποίοι έχοντας την εμπειρία των ζωντανών εμφανίσεων δίπλα σε τεράστια ονόματα όπως αυτά των Warrel Dane και Heir Apparent και κουβαλώντας στις αποσκευές τους μπόλικη διάθεση και αρκετό υλικό από τις προσωπικές τους δουλειές, έρχονται και στον γειτονικό Βόλο για μια καταιγιστική εμφάνιση που θα θυμίσει κυριολεκτικά άλλες εποχές.

 

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το stage του Cafe Santan παίρνει φωτιά.

 

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Είσοδος ελεύθερη!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/260329284643066/

Χορηγοί επικοινωνίας: e-Volos.gr, Radio Marconi 96,1 F.M., Voliotaki.blogspot.gr, Metal & Heavy Metal Hammer, rockOverdose.gr, metalNuovo.blogspot.com, metalZone.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει