Σήμερα οι On the Rock’s στο Cafe Santan

Χορηγοί επικοινωνίας: e-Volos.gr και Radio Marconi 96,1 F.M.

Στη σκηνή του Cafe Santan επιστρέφουν την Παρασκευή 1 του Μάρτη οι ON THE ROCK’S!!

Οι ON THE ROCK’S είναι μια cover μπάντα που αποτελείται από πέντε φίλους με τα ίδια ακούσματα, κινείται στο χώρο του μελωδικού rock, hard rock και new wave ήχου και κάνει ακριβώς αυτό… το όνειρό τους πράξη, να παίζουν δηλαδή ζωντανά τις αγαπημένες τους μουσικές, τα αγαπημένα τους τραγούδια, που άλλα άκουγαν από παλιά και άλλα τα γνώρισαν τη σημερινή εποχή, προσδίδοντάς τους το δικό του ύφος και τη δική τους προσωπικότητα.

Τα μέλη των On The Rock’s, άλλα έμπειρα, με ιστορία στη σκηνή της πόλης, όπως ο μπασίστας από τους “Δραπέτες” Γιώργος Κοντογιάννης, ο βιρτουόζος κιθαρίστας από τους “Vital Art” Δημήτρης Αντωνίου, η Αγγελική Κρίκου, με ιστορία σε συναυλίες κλασικής μουσικής και κλασικού τραδουδιού, παίζοντας πιάνο και ακορντεόν, ενώ από την παρέα δεν λείπει και το νέο αίμα, με τον Βαγγέλη Τσάλα στα τύμπανα και κρουστά. Την παρέα ολοκληρώνει, πλαισιώνοντας με τα χαμαιλεοντικά του φωνητικά, ο Σπύρος Φιλίππου ή όπως τον γνωρίζουμε εμείς οι παλαιότεροι Σπυρολέον. Τραγουδιστής από τα μέσω των 80’s σε πάρα πολλές μπάντες, μεταξύ αυτών κι ο αρχικός τραγουδιστής των θρυλικών “Silent Winter” και μιας από τις καλύτερες μπάντες διασκευών της πόλης, τους “Vital Art”.

Με ευέλικτο τρόπο περνούν από τους Whitesnake στους Cure, από τους INXS στους Kings Of Leon, από τον Garry Moore στους Stranglers, από τον Billy Idol στους Bon Jovi και από τους ZZ Top στους Ramones, δίνοντας με τον δικό τους τρόπο ποικιλία, ατμόσφαιρα και ενέργεια σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση.

Τα μέλη:
Σπύρος Φιλίππου φωνητικά
Δημήτρης Αντώνιου κιθάρα
Γιώργος Κοντογιάννης μπάσο
Βαγγέλης Τσάλας τύμπανα
Άγγελα Κρίκου πλήκτρα

Κρατήσεις 24210 76042
Εργατικού Κέντρου 12
Έναρξη: 22.00
Χρέωση +3 ευρώ στο πρώτο ποτό

Μπορεί επίσης να σας αρέσει