ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΑΜΟΣ στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ – ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ στον Α. ΚΟΥΜΙΩΤΗ για ΤΖΟΥΜΑ: “Έχει εμμονές… Από ατμομηχανή του Τουρισμού, έχουμε γίνει πλέον το βαγόνι με τα κάρβουνα…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Πέφτει ξύλο για το ποιός θα ανέβει στο μοναδικό λεωφορείο για Κουκουναριές… Οι ναυαγοσώστες έφτασαν το μισό εκατομμύριο… Αν βρέξει, θα τους πνίξει όλους στην Αγ. Παρασκευή…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Δήμαρχος Σκιάθου, Νικόλαος Πλωμαρίτης, παρουσιάζοντας μία εικόνα εγκατάλειψης του νησιού από τη Δημοτική Αρχή.

Λέγοντας για τον Δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα ότι έχει εμμονές, ο κ. Πλωμαρίτης κατήγγειλε τη δημοτική αρχή τόσο για το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο νησί με τα λεωφορεία, αφού μετά τη βλάβη και του δεύτερου, εξυπηρετείται πλέον μονάχα με ένα, με αποτέλεσμα να πέφτει ξύλο, όπως είπε χαρακτηριστικά, για το ποιός θα ανέβει, όσο όμως και για τις καθυστερήσεις των αντιπλημμυρικών έργων, που όπως είπε, φέρνοντας ως παράδειγμα την περιοχή της Αγ. Παρασκευής, έχουν σταματήσει στη μέση της λεκάνης, με τον φόβο να πνιγεί η περιοχή σε περίπτωση νεροποντής. Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα, κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι δεν προχωρά γιατί στην περιοχή δεν τον έχουν ψηφίσει.

Ο κ. Πλωμαρίτης αναφέρθηκε και στο θέμα των ναυαγοσωστών, το οποίο όσο δεν λύνεται κάθε εβδομάδα επιβάλλεται και νέο πρόστιμο, με αποτέλεσμα το κόστος αυτή τη στιγμή να ανέρχεται στο μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως αποκάλυψε.

Τέλος, ο πρώην Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο παρατημένο masterplan για το λιμάνι, ακόμα και στην κατάργηση, όπως τόνισε, των δημοτικών συμβουλίων, που όπως είπε πλέον γίνονται δια περιφοράς, με e-mail, ούτε καν με τηλεδιάσκεψη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει