ΣΚΙΑΘΟΣ – Δ. ΔΙΟΛΕΤΤΑΣ στον Α. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: “Λυπάμαι για τη κατάντια του νησιού, που είναι πρωτόγνωρη – Το ψέμα έχει γίνει σημαία…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ακόμα χωρίς ναυαγοσώστες, με τεράστιο πρόβλημα στα λεωφορεία και ένα λιμάνι που δεν μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη…”

Άστραψε και βρόντηξε το πρωινό της Δευτέρας στα ερτζιανά ο δημοτικός σύμβουλος Σκιάθου Δημητρής Διολέττας, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη.

“Λυπάμαι για τη κατάντια του νησιού, που είναι πρωτόγνωρη”, δήλωσε ευθύς εξ’ αρχής ο δημοτικός σύμβουλος, για να συνεχίσει κάνοντας αναφορές στο άλυτο ακόμα πρόβλημα των ναυαγοσωστών, το οποίο κάθε εβδομάδα που περνά χρεώνει ολοένα και περισσότερες δεκάδες χιλιάδες ευρώ το ταμείο του Δήμου Σκιάθου από τα πρόστιμα, στο τεράστιο πρόβλημα έλλειψης λεωφορείων, που έχει σαν αποτέλεσμα, όπως είπε ο κόσμος να στοιβάζεται στις στάσεις σαν τα σταφύλια αλλά και στα προβλήματα του λιμανιού, τα οποία αναγκάζουν τα σκάφη να φεύγουν από το νησί και να πηγαίνουν στη Σκόπελο και στην Αλόννησο.

Τονίζοντας ότι ο δήμαρχος επιμένει να μην απαντάει ποτέ στις ερωτήσεις των μειοψηφιών στα δημοτικά συμβούλια, ο κ. Διολέττας έκλεισε λέγοντας πως “αν δεν είχαμε κορονοϊό και το νησί δούλευε κανονικά, θα έπρεπε να έχουμε φύγει από το νησί για να μην φάμε ξύλο…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει