ΣΟΚ και ΘΡΗΝΟΣ στο ΒΟΛΟ από τον ξαφνικό θάνατο του 42χρονου διατροφολόγου Κωνσταντίνου Λάμπη

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνική του Βόλου από τον αιφνίδιο θάνατο του 42χρονου διατροφολόγου Κωνσταντίνου Λάμπη, ο οποίος διατηρούσε γραφείο στο κέντρο του Βόλου, όπου εργαζόταν από το 2005.

Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε να φτάνει στο σημείο και να μεταφέρει τον άτυχο άντρα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, δυστυχώς κατέληξε, σκορπίζοντας τον πόνο και τη θλίψη.

Ο 42χρονος σύζυγος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στο Βόλο. Το 2001 αποφοίτησε από το Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας της σχολής Τεχνολογίας και Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από τον Απρίλιο του 2005 ασκούσε το επάγγελμα του διαιτολόγου σε προσωπικό γραφείο στο Βόλο. Είχε επίσης εργαστεί ως διαιτολόγος στο Τμήμα Διατροφής του γενικού νοσοκομείου μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» καθώς και ως υπεύθυνος διαιτολόγος στο κέντρο αδυνατίσματος – αισθητικής «Harmony». Είχε συμμετάσχει ως εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες με θέμα τη Διατροφή. Τέλος, είχε πραγματοποιήσει συγγραφή άρθρων που σχετίζονται με τη Διατροφή και τη Δημόσια Υγεία, τα οποία έχουν εκδοθεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά sites. Το 2014 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Θεσσαλίας, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διατροφολόγων – Τεχνολόγων Διατροφής, της Ένωσης Διατροφολόγων Διαιτολόγων Ελλάδος και του Ευρωπαικού Συνδέσμου Συλλόγων Διαιτολόγων.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

“Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο κι ο Σύλλογος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” αισθανόμαστε συντετριμμένοι από τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Λάμπη.

Ο Κωνσταντίνος Λάμπης ήταν πάντα πολύτιμος συμπαραστάτης και σύμμαχος και πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Ένας αξιόλογος άνθρωπος κι επιστήμονας, με διάθεση συνεργασίας και υπευθυνότητα, ιδιαίτερα αγαπητός, επιδείκνυε υποδειγματική αφοσίωση, στο λειτούργημα που επιτελούσε.

Ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους…”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

“Ο έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Γιώργος Τάκης, οι προπονητές, οι αθλητές κι όλο το τμήμα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον απρόσμενο θάνατο του Κωνσταντίνου Λάμπη διαιτολόγου – διατροφολόγου, που έφυγε από τη ζωή σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Λάμπης, ήταν στενός συνεργάτης του τμήματος στίβου και της αγωνιστικής ομάδας και δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσει κανείς τέτοιες στιγμές τα συναισθήματα.

Το ήθος του, ο χαρακτήρας του, θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στις καρδιές όλων”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει