ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: Μας χτυπήσανε… Τα πόδια μου είναι πρησμένα, έχουν μελανιές από τις κλωτσιές

ΗΧΗΤΙΚΟ: Σοκάρει η ραδιοφωνική αφήγηση των επεισοδίων στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, από το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της Καύσης Σκουπιδιών, Στέλιου Λημνιού, στο Radio Marconi 96,1 F.M.

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε  το πρωινό της Τετάρτης ο Στέλιος Λημνιός, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της Καύσης Σκουπιδιών, εξιστορώντας τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κτίριο Μεταξουργείο, κατά την διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με καλεσμένους και κύριους ομιλητές τους κ.κ. υφυπουργούς Πετρόπουλο και Παπανάτσιου, όπου τα μέλη της Επιτροπής διαμαρτυρήθηκαν με πάνο και συνθήματα κατά της καύσης των σκουπιδιών, πριν ακολουθήσουν επεισόδια.

“Εμείς ήμασταν εκεί και επιμέναμε στις θέσεις μας και περιμέναμε απαντήσεις. Δεν τις πήραμε. Πήραμε βία, τραμπουκισμούς, χυδαιότητες. Όχι μόνο λεκτική, χτυπήσανε, φτύσανε, μας τσιμπήσανε, μας αποκάλεσαν με διάφορα επίθετα που δεν τα έχω ακούσει στη ζωή μου. Είναι πρησμένα τα πόδια μου, έχουν μελανιές από τις κλωτσιές που έφαγα όταν έβγαινα έξω. Όταν έβγαινα έξω, μέσα από ένα στενό κλοιό κομματικών, οι κλωτσιές και οι αγκωνιές κάτω από τη μέση πήγαιναν και έρχονταν. Αυτή είναι η πραγματικότητα…”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λημνιός.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M., με το σχετικό ηχητικό απόσπασμα στο 12ο λεπτό:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει