Στα κάγκελα οι γιατροί της Μαγνησίας για αναστολές και ανακλήσεις αδειών – Πρόεδρος Χαυτούρας στο Marconi 96,1: “Είναι ντροπή! Απαξίωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας… Σιγά – σιγά θα μπουν ιδιωτικές εταιρείες, όπως είναι το σχέδιο της κυβέρνησης…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των υγειονομικών… Πολλοί συνάδελφοι, με την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ΕΣΥ, θεωρούν ότι δεν αξίζει να λειτουργείς σε ένα δημόσιο Νοσοκομείο, ακόμα και στην Ουγκάντα ίσως είναι καλύτερα…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Νομού Μαγνησίας, Νίκος Χαυτούρας, με αφορμή τις από 1ης/9/2021 αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών αλλά και τις ανακλήσεις των αδειών των εμβολιασμένων.

“Είμαστε όλο εκπλήξεις και από αυτή την κυβέρνηση και το αποτέλεσμα είναι η περαιτέρω απαξίωση του δημοσίου συστήματος υγείας και η προσβολή της αξιοπρέπειας όλων των υγειονομικών. Των υγειονομικών που δήθεν και αυτή η κυβέρνηση τους χειροκροτούσε. Και τώρα από τα χειροκροτήματα και από τα λόγια τα μεγάλα της κυβέρνησης, περάσαμε στους διωγμούς και στην απαγόρευση των αδειών”, τόνισε ο κ. Χαυτούρας και συνέχισε:

“Πολλοί συνάδελφοι, με την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ΕΣΥ, θεωρούν ότι δεν αξίζει να λειτουργείς σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, ακόμα και στην Ουγκάντα ίσως είναι καλύτερα. Πρακτικές που προσβάλλουν τους υγειονομικούς. Δεν έχουμε τη συμπεριφορά που θα έπρεπε να έχουμε. Δίνουμε και την ψυχή μας, οι μισθοί μας είναι εξευτελιστικοί, οι εφημερίες φορολογούνται όλες και τώρα μας κόβουν και τις άδειες και δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι ντροπή”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει