Ο Μπέος στην Αθήνα συναντάται με Γεραπετρίτη, Άδωνι, Καραμανλή, Τσιάρα, Ζέττα Μακρή και Νικολάου – Την Παρασκευή θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 και θα παραμείνει και αύριο, Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, έχοντας σειρά επαφών με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα με τον υπουργό Επικρατείας, κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κών. Τσιάρα, την υφυπουργό Παιδείας, κ. Ζέττα Μακρή και τη Γενική Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, κ. Σοφία Νικολάου.

Ο Δήμαρχος, κ. Αχιλλέας Μπέος έθεσε υπόψη των κυβερνητικών στελεχών μείζονα θέματα που απασχολούν την πόλη και συζήτησε τρόπους και χρονοδιαγράμματα για την ταχύτερη δυνατή προώθηση και επίλυσή τους. Σε λεπτομερή ενημέρωση για τα αποτελέσματα των επαφών του θα προχωρήσει ο κ. Αχ. Μπέος σε συνέντευξη Τύπου, την προσεχή Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει