Στο εργοστάσιό του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης – Αγνώριστος αλλά χαμογελαστός

Έχοντας περάσει την πρώτη του νύχτα, ύστερα από έξι μήνες, στο σπίτι του, παρέα με την οικογένειά του, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το εργοστάσιό του. 

Αδυνατισμένος και καταβεβλημένος μεν, με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του δε, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μαζί με συνεργάτες του αναχώρησε από το σπίτι του για το εργοστάσιο σήμερα το πρωί. Καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, και μάλιστα κατέβασε το τζάμι και μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. «Γεια σας, παιδιά» είπε, δείχνοντας ασφαλής και ευτυχισμένος κοντά στην οικογένειά του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Λεμπιδάκης βρισκόταν στο εργοστάσιό του, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, όπου τον περίμεναν στην είσοδο εργαζόμενοι και συνεργάτες του επί χρόνια. Μόλις τον είδαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο επιχειρηματίας μίλησε ξανά στους δημοσιογράφους, ευχαριστώντας την ΕΛ.ΑΣ. «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς, ευχαριστώ τους εργαζόμενους, τους φίλους, τους συγγενείς, όλους όσοι ανησύχησαν για μένα και στάθηκαν στην οικογένειά μου», είπε συγκινημένος.

Εξίσου συγκινημένος και ο πατέρας του επιχειρηματία, έβλεπε ξανά τον γιο του στα παλιά λημέρια.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι ήταν εκείνο που τον δυσκόλεψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της 6μηνης ομηρίας του, απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό…».

Χθες, πρώτο βράδυ με τους δικούς του ανθρώπους στο σπίτι του, δέχθηκε την επίσκεψη μερικών καλών φίλων με τους οποίους συζήτησε μέχρι τα μεσάνυχτα την δραματική περιπέτειά του και τα όσα υπέφερε στην εξάμηνη ομηρία του. Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης περιέγραψε στα δικά του πρόσωπα τα συγκλονιστικά γεγονότα που έζησε και αντιμετώπισε με υπομονή, σύνεση και ψυχραιμία.

Kατά τη διάρκεια της εξάμηνης ομηρίας του μεταφέρθηκε σε 5 διαφορετικά κρησφύγετα των απαγωγέων στην Κρήτη, μεταξύ των οποίων και ένα μιτάτο, όπου υπήρχαν πολλοί ψύλλοι, που τον ταλαιπώρησαν αφάνταστα.

Πλαστικά Κρήτης και πάλι στο ταμπλό

Εντωμεταξύ, από σήμερα, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η διαπραγμάτευση των μετοχών της Εταιρείας Πλαστικά Κρήτης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη είχε ανασταλεί από τις 4 Απριλίου λίγες ημέρες μετά την απαγωγή του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει