Συγκροτήθηκε η νέα ΝΟΔΕ Μαγνησίας υπό τον Δημοσθένη Νταόπουλο

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας, μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος στην τοποθέτησή του, επεσήμανε τις αυξημένες ευθύνες του οργάνου, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για εθνικές και  αυτοδιοικητικές εκλογές. Ενωτικά  τοποθετήθηκαν επίσης όλα τα μέλη και  δεσμεύτηκαν να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, για την επίτευξη των στόχων της παράταξης στην περιοχή μας.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΟ.Δ.Ε., συγκροτήθηκε σε Σώμα και ανατέθηκαν αρμοδιότητες, σύμφωνα με το Νέο  Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Β. ΝΤΑΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤ. & ΔΗΜ. ΤΟΜΕΑ: ΜΠΡΟΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΥΠ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΦΛΙΒΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΥΠ. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜ. ΦΟΡΕΩΝ: ΠΑΠΑΔΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΥΠ. ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΦΗ
ΥΠ. ΣΤΡΑΤ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜ.Τ.Ο.:
ΑΛΜΥΡΟΥ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΟΛΟΥ: ΒΑΪΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΑΓΟΡΑΣ / ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ: ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ: ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ΚΟΥΒΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΚΙΑΘΟΥ: ΦΕΓΓΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και θεματοφύλακας της καλής συνεργασίας και της σύμπνοιας μεταξύ των μελών, ώστε η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία. Η ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί την εγγύηση της επαναφοράς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας στην κανονικότητα.

Παρόντες ήταν o Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Βόλου κ. Χριστόφορος Ιγγλέσης και μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Βόλου, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν η πρώην Υφυπουργός κ. Ζέττα Μακρή και ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Σάκης Κοκκίνης, oι οποίοι ευχήθηκαν με την σειρά τους στον Πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας καλή επιτυχία στο έργο τους.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για άλλους τομείς δράσεις, με την  προσθήκη στο οργανόγραμμα της ΝΟ.Δ.Ε. και νέων στελεχών με γνώσεις και όρεξη για προσφορά, σε συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει