ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη ΣΚΙΑΘΟ μετά το “κανόνι” της Thomas Cook – Ανακοίνωση από τον Δήμο Σκιάθου

“Η χρεοκοπία έχει άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία του νησιού – 70.000 περίπου αεροπορικές θέσεις μένουν ακάλυπτες για την επόμενη χρονιά…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Δήμος Σκιάθου, με την ανακοίνωση της χρεοκοπίας της εταιρείας Thomas Cook, βρίσκεται σε επικοινωνία με το τουριστικό γραφείο που πρακτορεύει την εταιρεία στη Σκιάθο, με την Ένωση Ξενοδόχων και τον Διευθυντή της Fraport, για να συμβάλει σε περίπτωση που χρειαστεί.

Η επιστροφή των περίπου 2.000 πελατών της Thomas Cook στη Σκιάθο έχει προγραμματιστεί για τις 25, 27 και 29 Σεπτεμβρίου, από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για την ενημέρωση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί μία ειδική ιστοσελίδα, η thomascook.caa.co.uk, με πληροφορίες για την επιστροφή τους.

Η δημοτική αρχή υπογραμμίζει ότι η χρεοκοπία έχει άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία του νησιού, μιας και σημαντικό μέρος των πληρωμών δεν θα καλυφθεί αλλά και μακροπρόθεσμα μιας και 70.000 περίπου αεροπορικές θέσεις μένουν ακάλυπτες για την επόμενη χρονιά.

Η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με, το Υπουργείο Τουρισμού και τοπικούς φορείς όπως η Ένωση Ξενοδόχων, θα κινηθεί δυναμικά, για άνοιγμα σε νέες αγορές σε μια προσπάθεια να καλυφθεί το συντομότερο δυνατό αυτό το κενό αλλά και για να μειωθεί η εξάρτηση προσέλκυσης επισκεπτών από μία χώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει